|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το εκανα και μου εκανε ενα περιεργο θορυβο σαν να εχει σπασει κατι μεσα μαλλον δεν θα μπορουσε η φτερωτη να τραβηξει νερο και χτυπαγε...και το ξανακανα οπως ηταν με τα σφουγγαρια και σταματησε ο θορυβος....υστερα το αφησα ετσι και γω και εβαλα βιολογικο και στο εσωτερικο του juwel και τα λειτουργω και τα δυο τωρα....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
βουλωνουν οι ποροι τους και δεν αναπτησεται σωστα η βιολογία;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπουκώνουν οι πόροι από τα υλικά.Λογικό δεν είναι?Αν αφήνεις ότι υπάρχει μέσα στο ενυδρείο να φτάνει στα βιολογικά υλικά σου και να κάθεται μέσα στους πόρους τι θα γίνει θα αποδίδουν το ίδιο?Και μην ξεχνάς πως τα βιολογικά υλικά δεν είναι κάτι που τα καθαρίζεις κάθε μέρα και όταν το κανεις το κανεις με διακριτικότητα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λειτουργεί μια χαρά δεν κάνω προτάσεις που δεν έχω δοκιμάσει και όχι σε ένα fluval αλλα σε 3 που έχω και δουλεύουν τώρα στα χανιά !!! βάζεις βιολογικό υλικό μέχρι το 2o καλαθάκι και από πάνω του το ένα από τα 4 σφουγγάρια χωρίς να μπουκώνει η είσοδος του νερού και προσέχοντας να έχουν κουμπώσει τα καλαθάκια ώστε το νερό να έχει σωστή ροή , εννοείτε ότι αν θες περισσότερο βιολογικό υλικό αυτή η μέθοδος δουλεύει μια χαρά στα fluval .θόρυβο σου έκανε γιατί είχε πάρει αέρα η είχες στουπώσει την εισαγωγή του νερού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέβει
|
||||
|
||||
![]()
Μανωλη εγω ειχα βγαλει και τα καλαθακια το γεμισα σχεδον μεχρι πανω με βιολογικο και απο πανω εβαλα σφουγγαρι....αλλα μαλλον εκανα μ@κ@κι@...
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη commandersotos : 08-10-12 στις 19:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα κάνει μια χαρά απλά να αφήσεις κενό στην είσοδο
δηλαδή το ενυδρειακο βαμβάκι να μην ξεπερνάει τα μισά του τελευταίου δοχείου μιας και η εισαγωγή κάπου εκεί φτάνει , εγώ κάτω από το ενυδρειακο βαμβάκι έχω βάλει και το 1 άσπρο σφουγγάρι
|
|||
|
|||
![]()
Τι να σου πω φιλε μου εγω οταν το ειχα δοκιμασει ειχα το ιδιο προβλημα με σενα και δεν ηταν απο αερα γιατι το φιλτρο το εκανε και καμια φορα μονο του μετα απο 5-6 μερες λειτουργιας αυτο το θορυβο που περιγραφεις.Τεσπα κανε οτι νομιζεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Είχες βγάλει και εσύ τα καλαθάκια ?
http://www.youtube.com/user/manolischania Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolischania : 08-10-12 στις 19:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Μανωλη!!!!
Φιλε Στεφανε θα κανω αυτο που μου ειπε ο φιλος Μανωλης μιας και το εχει κανει σε 3 φιλτρα και δεν εχει κανενα προβλημα...!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιολογικο υλικο | Vangelis21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 08-09-12 20:59 |
Nεο βιολογικο υλικο | ARIS1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 19-03-12 14:44 |
Βιολογικο υλικο | OLYMPIC | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 24-06-11 23:47 |
Βιολογικο υλικο | skamanakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-03-11 17:15 |
καλτσες για βιολογικο υλικο | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-08-08 20:20 |