|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα λαμπιντο παντως απο οσα εχω διαβασει δεν πρεπει να λογοζονται οπως ολα τα αλλα παμφαγα. χρειαζονται πολυ πρασιναδα |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως η μαυρίλα στο κεφάλι είναι και θέμα κυριαρχίας και 'καθαρότητας' του ψαριού..μην σε ανησυχεί..μην νομίζεις οτι έχει κάτι δηλαδή!Απλά μπορεί και να οφείλεται ΚΑΙ στην διατροφή του..
Εγώ προσωπικά θα τους έδινα 4-5 φορές την βδομάδα την πρωτεινική τροφή.. |
|
|||
|
|||
![]()
βρε τι 4-5? εδω σε αλλα τοπικ μου λεγανε οτι πρεπει να τρεφονται κυριως με πρασιναδα!
Μεχρι να αποφασισετε οι γνωστες του φορουμ, αναγκαστικα θα δινω οτι μου δινει ο πετσοπας! |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα..τα caeruleus δεν έχουν πρόβλημα...άλλοι τα έχουν σε ενυδρεία με Haps και τρώνε αποκλειστικά και αναγκαστικά μόνο τροφές για σαρκοφάγα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι λες ρε βαγγο ειναι παμφαγα αφου λενε οτι δεν ειναι ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Omnivore - παμφάγα είναι:
http://www.cichlid-forum.com/profiles/results.php αλλά δεν είναι και κηνυγοί ... για να έχουν αντίστοιχο πεπτικό σύστημα για να δίνει κάποιος μόνο μη φυτικές τροφές. Αν ψάξεις θα βρεις ένα συνδιασμό τροφών (δε δίνεις δηλαδή αποκλειστικά 1 τροφή αλλά ένα πρόγραμμα με τροφές). Στο χόμπι η NLS θεωρείται ως κορυφαία όπως και 1 μέρα ... νηστεία. Τα "μούσια", τα "μουστάκια" και οι "ραβδώσεις" είναι στοιχείο κυρίαρχου ενήλικου αρσενικού lab. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.tropicalfishcentre.co.uk/Labidochromis.htm
Feeding: Labidochromis Caeruleus are Mbuna and Mbuna need vegetables (herbivores) while other Cichlids mainly feed in high protein, frozen and even live foods (omnivores, carnivores or piscivores). Providing Yellow Labs with too much protein may cause the Malawi bloat disease which is extremely difficult to be treated and usually fatal. Restrict food stuffs to good quality Flake food with a high vegetable content and pellets and alternate these with High vegetable content frozen food, Lettuce on a clip (Labs love Lettuce!), shelled peas and once a week or so Live brine shrimp. Avoid Tubifex and blood worms because although they will eat it with relish, tubifex worms should be avoided since they are reported to carry many microorganisms which may harm your fish. Leave them without any food at least once a week. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρησμενος μονομαχος-αλλαγη χρωματος! | Λάζαρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 11-09-11 18:22 |
Αλλαγη χρωματος στο φωτισμο | pavlos15 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 05-06-11 17:15 |
αλλαγή χρωματος σε lab yellow | thalia25 | Malawi | 22 | 15-05-09 12:55 |
αλλαγη χρωματος? | tzimakos | Bettas | 10 | 01-08-06 23:38 |