|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο ολονυχτια διαδυκτιακη συσκεψη, κατελιξα για juwel!Το Eheim professionell 3 2080 θα ηταν αρκετο για το ριο300, αλλα για ριο 400;(αν επαρκει το συνολικο ποσο στη τσεπη). Ποσο θα κοστιζε ενα σαμπ περι τα 90λιτρα;
|
|
|||
|
|||
![]()
οτι και να αποφασίσεις ψάξε και λίγο στις μικρες αγγελίες.
Θα βρεις μεταχειρισμενα ενυδρεια και φιλτρα σε καλη κατασταση και απιστευτες τιμες!
|
||||
|
||||
![]()
αν ποιανουν τα χερια σου μαζι με γυαλινα χωρισματα γυρω στα 30 ευρω απο leroy merlin
|
||||
|
||||
![]()
Αρα μαζι με αντλια(eheim 1250-80) και pvc σωληνες για υπερχυλιση (10-15) και τα τζαμια(30) μασ βγαζει γυρω στα 120-130 ευρο. και θα εχω πολυ καλυτερη φιλτρανση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αποφασισα να παρω το ριο300, αλλα ψαχνω να βρω απο το ιντερνετ τιμες γιατι ειμαι πολυ περιορισμενος σε χρονο για να παω απο μαγαζι σε μαγαζι. Μηπως ξερει καποιος καποιο καταστημα οπουδηποτε στην αττικη που να το εχει ή να ειναι καλος σε τιμη και ας περιμενω να το φερει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εν αναμονη παραλαβης...Rio300 121x51x66
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο και καλογεμιστο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τελικα πηρα το fluval fx5, γιατι νομιζω πως ειναι value for money και σε ενα συγκριτικο που διαβασα με το eheim 2080 εδειξε πραγματικο με γεματο βιολογικο flow rate 2000l/h ενω το eheim 1200l/h. Αρα το rio300 που ειναι χοντρικα 390 λιτρα μικτα θα εχω περιπου 5 φορες κυκλοφορια. Επισης σκεφτομαι να βγαλω τη μια σειρα σφουγγαριου και να βαλω siporax και εκει. Ειμαι υπερβολικος? Η ειναι σωστα απο αυτα που διαβαζω εδω?
ΑΑΑ θα βγαλω το εσωτερικο φιλτρο του ενυδρειου.. ------------------------- Επιτελους ηρθε το πρωτο μου μεγαλουτσικο ενυδρειο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOUM : 13-10-12 στις 14:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|