|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε νεοστημενα ενυδρεια μπορει να παρατηρησεις διαφορα κουλα οταν ολα ειναι καινουργια, και το κακο ειναι πως οταν συμβαινει αυτο παιζουν και μεγαλες αποκλισεις.
Θα θεωρουσα καλυτερο το να συντηρουσες τη βιολογια (αν υπαρχει) με λιγη αμμωνια η καμια τροφη και να ξαναπαρεις μετρησεις σε λιγο καιρο. Απο εικαστικης πλερας προσωπικα μ αρεσει. Θα μου αρεσε ακομα περισσοτερο αν ειχε και μπροστα στο βυθο λιγη μοςς
|
||||
|
||||
![]()
Ρίχνω λίγη τροφή κάθε μέρα. Λέτε να βάλω κανένα σαλιγκάρι να τρώει κιόλας ή δεν....
Η φερν είναι μια ρίζα. Δεξιά, επάνω στον κορμό έχω βάλει τρεις μικρές ριζούλες φερν, αλλά δεν πολυφαίνονται και δεν ξέρω σε πόσο καιρό θα πάρουν τα επάνω τους. Η μεγάλη ρίζα έχει βγάλει ένα νέο φυτό επάνω σε ένα φύλλο της. Έχει μεγαλώσει αρκετά, αλλά δεν λέει να ξεκολλήσει μόνο του. Να το κόψω;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν...
Τα νιτρικά έκαναν την εμφάνισή τους, δειλά ![]() Το ph είναι γύρω στο 7,6 - 8. Δεν με βοηθάει πολύ το τεστ της API στην ακριβή μέτρηση. Πάντως φαίνεται ότι επανέρχεται στις τιμές που έχει η βρύση. Ελπίζω σε καμιά εβδομάδα να έχουν έρθει όλα στα φυσιολογικά τους. Έχω βάλει μέσα τα σαλιγκάρια και ταϊζω για να συντηρήσω τη βιολογία στο φίλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μαρεσει η ριζα σου!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλά. Έφαγα τον τόπο για να την βρώ. Βέβαια έχει πιάσει όλο το μήκος και το πλάτος του ενυδρείου, αλλά πιστεεύω ότι το οπτικό αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενημέρωση σχετικά με την πορεία του γαριδάδικου.
![]() ![]() ![]() ![]() Όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά. Έχω γεμίσει γαρίδες και σαλιγκάρια και τα φυτά έχουν φουντώσει. Θα ξεκινήσω άμεσα να δίνω γαρίδες για να αποσυμφορηθεί λίγο η κατάσταση. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο αποτελεσμα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |