|
|
||||
|
||||
![]()
Οπααα, jewel vision 260 λιτρα 1.21X46X62....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ εχεις σχετικα καλο μηκος....εγω στο δικο μου που ειναι 1μμ ειχα 8....στην αρχη κοπαδιαζανε. Μετα αλλου γιαλλου το ενα απο το αλλο...
Απο φιλτρανση εισαι καλα...θα ελεγα να βαλεις 10-11 στην αρχη να δεις. Οι ροδοστομοι θελουν ph κατω απο 7 οπως και τα σκαλαρια σου... σε gh εισαι οκ αμα εισαι κατω απο 10gh
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω vaspiou.
PH εχω κατω από 7 ηδη λογω σκαλαριων. Γιατι δεν σου κοπαδιαζουνε εσενα? Ο λόγος που τα θελω ειναι το κοπαδιασμα που κανουν. Εχω δει κατι απιστευτα video στο youtube. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν γνωριζω γιατι δεν μου κοπαδιαζαν....τα video και γω τα εχω δει. εχει ενα πολυ μακρυ ενυδρειο που εχει μεσα δεκαδες ροδοστομους και πανε απο την μια ακρη στην αλλη...ειναι τοσο απιστευτο....
|
||||
|
||||
![]()
Το βλεπω δυσκολο(οχι ομως ακατορθωτο)να κοπαδιασουν 8 ροδοστομοι.Καμια 20αρια-30 χαλαρα θα το κανουν.
|
||||
|
||||
![]()
ναι δικιο εχεις....στην αρχη κοπαδιαζαν ολοι μαζι απο σρες να υποθεσω?? μετα τιποτα...ο φιλος απο απο δω ποσους μπορει να βαλει στο ενυδρειο του κατα υην γμωμη σου?
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως στο ριο 240 που σκεφτομουν να βγαλω τις μελανοταινιες και να βαλω μονο ροδοστομους και τιποτα αλλο,υπολογιζα καμια 25-30.Βεβαια τρεχουν 2 εξωτερικα και ενα εσωτερικο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροδόστομοι άχρωμοι | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-01-11 21:35 |
Νεκροί ροδόστομοι | theodarras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 20-11-09 16:58 |
γκαπι-καρδινάλιοι-ροδόστομοι | puravlos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-07-07 00:27 |