|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μηπος η αλλαγη στο ph οφηλετε στο οτι τα φυτα πιραν το co2 και ετσι αλλαξε το ph!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
1)χορηγεις co2 με κάτι?...
2) γιατι σε πειράζει το πεχα? 3)το φιλτρο ειναι άστρωτο..μαλλον δεν επιασε το μπόλι Η τα φυτα σου καταναλώνουν τα ελάχιστα νιτρικα... 4) γαρίδες μετα απο 1μηνα τουλάχιστον αφου μαλλον εχεις άστρωτο βυθο |
|
||||
|
||||
![]()
Γαρίδες θα μπουν μετά από 3 ή ακόμα και 4 μήνες αφού σταθεροποιηθεί η λειτουργία του ενυδρείου. Μέχρι τότε με κανένα γκαπάκι, ramshorn, ίσως και κανένα trumpet.
Διοξείδιο δεν χορηγώ. Για την άνοδο του ΡΗ το μυαλό μου πάει στο χαλίκι. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εστρωνα το δισκοενυδρειο με αμμωνια το ph ηταν κολλημενο στο 8,5 περιπου ... Οταν εστρωσε επανηλθε ενα βαθμο πιο κατω οπως της βρυσης!!!
kh ποσο μετρας στη βρυση και ποσο στο ενυδρειο? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη αλλα φευγω λιγο απο το θεμα...
Αυτο το ενυδρειο φοραει Τ8 για φωτισμο? |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως το χαλικι σου ειναι χαλαζιακο, δεν ανεβαζει το ph, εχω το ιδιο. Ισως να ειναι αυτο που λεει ο Γιωργος, να ανεβηκε το ph λογω αστρωτου φιλτρου και στρωσει με τον καιρο.
|
||||
|
||||
![]()
T8 15 watt με βγαλμένο τον ανακλαστήρα, γιατί μου φαινόταν πολύ έντονο το φως και έχω διαβάσει ότι τα γαριδάδικα δεν θέλουν έντονο φωτισμό.
Ελπίζω να είναι αυτό που λές Γιώργο. Δεν έχω τεστ για kH. Από εικαστικής πλευράς τι σας λέει βρε παιδιά; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |