|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί έχεις το σαλιγκάρι από τα Κύθηρα στο ενυδρείο σου; Μπορείς να το "φιλοξενήσεις" εκεί;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα βρήκες μάλλον.. κι εγώ έτσι νομίζω..
planorbis corneus physa fontinalis
|
||||
|
||||
![]()
Τα δεύτερα μπορεί να σου καταστρέψουν τα φυτα και θα πρότεινα να τα απομακρύνεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manuel : 08-10-12 στις 14:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο που ξερω για τα τριτα σαλιγκαροκοχυλια τα οποια και εδωσα εγω στον μανο απτα κυθηρα,ειναι οτι στα κυθηρα ηταν σε πηγη-ποταμακι σιδερονερου και ηταν χιλιαδες...και ειχαν εντονο μαυρο χρωμα το οποιο εδω και 2 μηνεσ σχεδον που ταχουμε στα ενυδρεια μας εχει ανοιξει και εχει γινει οπωσ τα βλεπετε στην φωτο,ελαφωσ πιο ανοιχτο μαυρο προσ το μπορντο,κατα ταλλα μεσα σαυτουσ τουσ δυο μηνες δεν ειχα απωλειες απαυτα ουτε ο μανος...απο οσο ξερω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά και άλλα άγνωστα είδη της Λίμνης Malawi | Κλεόβουλος | Malawi | 16 | 29-04-23 23:52 |
Εισαγωγή νέων σαλιγκαριών σε ενυδρείο | stratri1 | Σαλιγκάρια | 5 | 27-09-12 08:01 |
Ενυδρείο με 2 ή παραπάνω είδη κιχλίδων. | kostasz87 | Tanganyika | 4 | 21-05-12 19:24 |
2 διαφορετικά είδη σε 1 ενυδρείο | magman | Σαλιγκάρια | 3 | 01-08-10 14:35 |