|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Η συμπεριφορά ορισμένων με στεναχώρισε... το ότι υπάρχει πρόβλημμα το διαπίστωσε και το παλικάρι... αν μπορούμε να πούμε κάτι να βοηθήσουμε έχει καλός. Και πως ειστε τόσοι σύγουροι ότι θα του ψωφίσουν;;;; Το φόρουμ είναι για να βοηθάει. Λοιπόν φίλε Ανδρεά στείλε μου ένα π.μ. με το τηλ. σου μια και είσαι απότι είδα από την Φλώρινα όπως και εγω και έλα να σου δώσω αντιχλώριο κλπ και να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για τα ψάρια σου ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΙΘΕΙΣΗΣ
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους ημαρτον κυριοι.Αν καποιο θεμα δεν σας αρεσει,δεν ειναι υποχρεωτικο να απαντησετε.Χλευασμοι και ειρωνιες απο καποιους που ξεχασαν πως και αυτοι καποτε ηταν αρχαριοι,πιστευω δεν χωρανε στο χομπι.Αλλο οταν κανουμε πλακα μεταξυ μας και αλλο οταν παιρνουμε καποιον καινουριο(που ενδιαφερεται να μαθει)απο τα μουτρα επειδη εκανε τα ιδια λαθη με αυτα που καναμε εμεις καποτε.
Φιλε Ανδρεα μιλα με τον Γιαννη(lingistis)αφου ειστε και απο την ιδια πολη.Θα σε καθοδηγησει.Το νοημα πιστευω το επιασες με το τι πρεπει να κανεις για να χαιρεσαι απροβληματιστα τα ψαρακια σου.Οτι αλλο θες,εδω ειμαστε.
|
|||
|
|||
![]()
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ Μ ΓΙΑΝΝΗ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mετα το κραξιμο που οκ παρατραβηξε, θα χρειαστεις για αρχη ενα ενυδρειο, εξοπλισμενο με ενα φιλτρο το οποιο καλο θα ειναι να ειναι "φτιαγμενο" για διπλασια λιτρα, λαμπες, θερμοστατη. Πχ αν παρεις 100αρι ενυδρειο, το φιλτρο ναναι για 200. Τι μεγεθος ενυδρειου θα σου πουν οι χρυψαραδες, αλλα ξερω οτι θελουν σχετικα μεγαλο. Στην αντιστοιχη κατηγορια "χρυσοψαρα" (εδω που ειμαστε) θα βρεις αρκετες πληροφοριες, οπως και δες για ενυδρεια μελων για χρυσοψαρα να δεις με τι ειναι εξοπλισμενα για να παρεις μια ιδεα του τι χρειαζεσαι. Μου κανει εντυπωση που προετοιμαζεις το νερο να αποχλωριονετε μονο του.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια παντως αν ολοι οι "εμπειροι" εκραζαν τους αρχαριους και τους επερναν απο τα μουτρα ετσι, στην Ελλαδα θα υπηρχαν 3-4 ατομα να ασχολουνται με το χομπυ μας....
Καλη συνεχεια ανδρεα και καλο διαβασμα. Κανε σωστες κινησεις, εχε υπομονη και συντομα θα εχεις ενα ομορφο ενυδρειο να χαιρεσαι. Υπαρχουν πολλα ατομα και πολλες πληροφοριες εδω μεσα που θα σε βοηθησουν να κανεις τα ψαρακια σου χαρουμενα.
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ευχαριστω ολους σας για τησ\ς σιβουλες σας!!!
------------------------- http://www.superpet.gr/index.php?opt...=flypage.tpl&I αυτο ειναι καλο φιλτρο?? ------------------------- ****http://www.superpet.gr/index.php?pag...art&Itemid=193 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 06-10-12 στις 23:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|