|
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστω ολους σας
------------------------- ξερει κανεις να αγορασω κανα φθινο ενυδριο?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 06-10-12 στις 16:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
4 χρυσοψαρα! σε 3 λιτρα! χωρις φιλτρο! -_- πραγματικα... δεν εχω λογια! Φιλε... καλυτερα παρε καμια γατα για το σπιτι παρα ψαρια! 4???? Σε 3 λιτρα??? ΕΛΕΟΣ!!!!!! Τι αλλο θα ακουσε ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!
------------------------- Περισσοτερες πιθανοτητες εχουν να ζησουν αν τα πεταξεις στην τουαλετα παρα στην γυαλα σου! ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 06-10-12 στις 16:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxaxa ελεος πραγματικαααα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει βρε παιδια ο φιλος μας δεν ειχε ιδεα τι χρειαζονται!!
Αν και εσενα βρε παιδακι μου δε σου φανηκαν στριμωγμενα? Κοιτα στις αγγελιες - εχει πολλα ενυδρεια και πολυ καλες τιμες! Χρειαζεται ομως αρκετο διαβασμα για να στησεις ενα ενυδρειο σε σωστες βασεις!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ενταξη ρεεε φιλεεε τι να κανωωω αρχαριοςςςς ειμαι αμαν μια εροτιση εκανα εσυ με εφαγεςςς :@
------------------------- ΦΙΛΕΕ Μ ΓΙΩΡΓΟ Κ ΠΕΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΤΡ ΜΑΘΕΝΟΟΟΟ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 06-10-12 στις 17:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη ποσο μυαλο χρειαζεται για να το καλαταβεις αυτο!?? Δεν χρειαζεται να εισαι εμπειρος! Οταν βλεπεις 4 ψαρια να μην μπορουν να κουνηθουν δεν ειναι κ πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι τι γινεται απο εδω και περα!
Ανδρεα ξεκινησε να διαβαζεις τα υπομνηματα (δυστηχως δεν υπαρχει αλλος τροπος)! Ειναι γραμμενα ολα με κατανοητο τροπο και βοηθανε πολυ!!
|
||||
|
||||
![]()
Κυριοι εχει ξανασυζητηθεί το θεμα πιστευω... μην παιρνετε τον κοσμακη που δεν ξερει απ'τα μουτρα ... ο άνθρωπος δεν ήξερε, ακολουθησε δυστηχώς την πεπατημένη. Οι περισσοτεροι νομιζω την έχουμε πατησει έτσι καποια στιγμη. Για να ρωταει σημαινει οτι θελει να μαθει. Πειτε του τι να κάνει και ας μην είμαστε επιθετικοι
Χαιρετισμους σε όλους και καλο ΣΚ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Μπραβο φιλε μου,επιτελους αν και ειναι δουλεια αλλων να σταματα αυτους που μολις μαθανε 5 πραγματα να ξετσουτσουνιαζουν και να χλεβαζουν εναν νεο χομπιστα,που μονο και μονο ,εκανε τον κοπο ,και μπηκε στο φορουμ για να μαθει για τα ψαρακια του,του αξιζει ενα μπραβο και κατανοηση.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΙΜΠΑΝΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΩΡΑ ΔΝ ΞΕΡΩ
------------------------- ΟΚ ΓΙΩΡΓΟ Κ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΙΣΗ ΕΙΔΕΙ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 06-10-12 στις 17:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πλατσουριζουν????
|
|||
|
|||
![]()
ΝΙΕΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.... ΕΙΔΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΘΑΝΕ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τοσο ανεση που πεθανε το ενα ε? ελεος
|
|||
|
|||
![]()
ΡΕΕΕΕΕ ΦΙΛΕΕΕΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΛΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ PETSOP ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΤΑ ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΑΝΙΧΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΓΕΝΑ ΑΜΕΣΟΣΣΣΣΣΣΣ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι βρε εμπειρε, ενας αρχαριος που δεν εχει διαβασει, δεν εχει συζητησει και η μονη του επαφη με το χομπυ ειναι οι οδηγιες του καθε πωλητή ειναι δυσκολο να το καταλαβει, κι αυτα τα υπογραφω εγω που εχω βγαλει τη φημη του "στριμενου" πολυ-λιτρά. ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα στο λαθος οταν δε γνωριζουν. Το κραξιμο εχει λογο και υποσταση οταν εχουν δωθει οι σωστες οδηγιες -γιατι πλεον γνωριζει και δεν υπαρχει κανενα αλοθι- και ο αλλος επιμενει στα λαθη του. Οι σωστες οδηγιες βεβαια πρεπει να δινονται απο ανθρωπο που ξερει πολυ καλα τι λεει κι οχι απο καποιον που συμβουλευει τον αλλο σε ασθενεια δισκου να χαμηλωσει την "υψηλη" θερμοκρασια στους 26 (ξερεις εσυ) Καλο θα ηταν να εριχνες μια ματια εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177 και μη βιαζεσαι τοσο. Σχετικα με το αρχικο θεμα, το να σωθουν ειναι λιγο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο, αλλα για να κατσεις υπο πιεση να μαθεις ολα τα σχετικα με τα ενυδρεια κτλ το βλεπω καπως αθλο. Η ενδεδειγμενη και ευκολη λυση ειναι να τα δωσεις σε καποιον που εχει λιμνη, η να τα ριξεις σε μια δημοσια λιμνη με χρυσοψαρα και απο κει και περα υπαρχει παντα πιθανοτητα σε φυσικο περιβαλλον να ανακαμψουν. Προσωρινα μεχρι να δεις τι θα τα κανεις βαλτα σε μια λεκανη οσο μεγαλυτερη γινεται που να εχει πλυθει παρα πολυ καλα και που να μην εχει ερθει σε επαφη με απορρυπαντικα. Το χομπυ ειναι πολυ ομορφο αλλα δεν ειναι και το οτι καλυτερο να μπεις σε αυτο κανοντας τον πυροσβεστη αι προσπαθοντας να μαθεις τα παντα μεσα στον ελαχιστο χρονο που απαιτειται (οχι πως δε γινεται, εχει τυχι ανθρωποι να σωσουν τελικα τα ψαρια τους ακομα και με οδηγιες απ το τηλεφωνο και πολυ τρεξιμο -ξερουν αυτοι ![]() Αν πια εχεις ηδη δεθει τοσο με καποιο αο τα ψαρακια και δε θες να το αποχωρηστεις με τιποτα, τοτε βρες τουλαχιστο προσωρινα ενα χωρο οσο το δυνατο μεγαλυτερο (πχ μια παιδικη πισινα, η ενα κουτι απο τα τεραστια του ΙΚΕΑ η ενα μπανακι μωρων κτλ) και κανε πολυ τακτικες αλλαγες νερου μεχρι να στησεις ενα κανονικο ενυδρειο και να το στρωσεις σωστα ωστε να μπορει να φιλοξενησει το ψαρακι με ασφαλεια
|
|||
|
|||
![]()
οκ nick ευχαριστω!!!
------------------------- αμα παρω αυτο το ενυδρειο http://www.superpet.gr/index.php?pag...art&Itemid=153 και ενα καλο φιλτρο θα κανει δουλεια?? ------------------------- η http://www.superpet.gr/index.php?pag...art&Itemid=153 αυτο 19,5L ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 07-10-12 στις 09:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουτε για πλακα! Αυτο δεν ειναι για να βαλεις κατι ζωντανο μεσα. Καλυτερα να παρεις κατι τεραστια πλαστικα κουτια που εχει το ΙΚΕΑ που ειναι καμια εκατοστη λιτρα και ειναι παμφθηνα, εστω σαν προσωρινη λυση. Σε 8 λιτρα που ειναι αυτο που ποσταρεις δε μπαινει απολυτως τιποτα εκτος ισως απο σκετα φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φιλε μου,να υπολογιζεις για καθε ψαρι θελει 40 λιτρα νερου.Αν πιανουν λιγο τα χερια σου,και εχεις καποιο τζαμα κοντασου,να σε βοηθησουμε να φτιαξεις ενα.Αλλιως ψαξε εδω εδω και θα βρεις κατι φθηνο
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|