|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς φίλε μας δεν υπάρχει η δυνατότητα να σωθούν. Τα ψάρια πιθανότατα έχουν ήδη δηλητηριαστεί από την αμμωνία και πολύ σύντομα θα πεθάνουν.
Αν θέλεις να συνεχίσεις το πανέμορφο χόμπι του ενυδρείου καλύτερα να διαβάσεις όπως σου πρότειναν τα υπομνήματα και να ξεκινήσεις να "στήνεις" το πρώτο σου πραγματικό ενυδρείο.
|
|||
|
|||
![]()
ναι ωρεα ολα αυτα αλλα δεν εχω τοσα χριματα να παρω ενα τεραστιο ενυδριο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ψαξεις στις αγγελιες, με κανα 200αρι κατι κανεις. Αλλιως δωσε τα χρυσοψαρα χαρισε τα, να προλαβουν να ζησουν. Τσαμπα τα τυραννας, και αυτα, και τα επομενα που φοβαμαι οτι θα παρεις.
tsala ελπιζω ναχεις καταλαβει οτι ακομα και η καραντινα 30 λιτρων ειναι παλατι μπροστα στην νεκρικη κασα των 3 λιτρων. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστω ολους σας
------------------------- ξερει κανεις να αγορασω κανα φθινο ενυδριο?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 06-10-12 στις 16:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
4 χρυσοψαρα! σε 3 λιτρα! χωρις φιλτρο! -_- πραγματικα... δεν εχω λογια! Φιλε... καλυτερα παρε καμια γατα για το σπιτι παρα ψαρια! 4???? Σε 3 λιτρα??? ΕΛΕΟΣ!!!!!! Τι αλλο θα ακουσε ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!
------------------------- Περισσοτερες πιθανοτητες εχουν να ζησουν αν τα πεταξεις στην τουαλετα παρα στην γυαλα σου! ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 06-10-12 στις 16:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxaxa ελεος πραγματικαααα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει βρε παιδια ο φιλος μας δεν ειχε ιδεα τι χρειαζονται!!
Αν και εσενα βρε παιδακι μου δε σου φανηκαν στριμωγμενα? Κοιτα στις αγγελιες - εχει πολλα ενυδρεια και πολυ καλες τιμες! Χρειαζεται ομως αρκετο διαβασμα για να στησεις ενα ενυδρειο σε σωστες βασεις!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ενταξη ρεεε φιλεεε τι να κανωωω αρχαριοςςςς ειμαι αμαν μια εροτιση εκανα εσυ με εφαγεςςς :@
------------------------- ΦΙΛΕΕ Μ ΓΙΩΡΓΟ Κ ΠΕΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΤΡ ΜΑΘΕΝΟΟΟΟ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 06-10-12 στις 17:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη ποσο μυαλο χρειαζεται για να το καλαταβεις αυτο!?? Δεν χρειαζεται να εισαι εμπειρος! Οταν βλεπεις 4 ψαρια να μην μπορουν να κουνηθουν δεν ειναι κ πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|