|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιτελους σχεδον ολοκληρωσα για αρχη τον καταλογο με το τι ηθελα να παρω. Απο βδομαδα θα μου ερθουν και οι ανουμπιες. Απο αυριο σταδιακα ξεκινω το στησιμο... Ελπιζω να μην κανω πολλα λαθη... Αχχ κανεις δεν με βοηθαει τωρα, ελπιζω να τα καταφερω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πού χρειάζεσαι βοήθεια; Μια χαρά φαίνονται όλα.
|
|||
|
|||
![]()
Στην φωτο δεν φαινονται ολα, ειναι και σκορπισμενα εδω κι εκει. Ενταξει πιστευω οτι δεν θα κανω πολλες...γκαφες, ειμαι αρκετα...διαβασμενος και ενημερωμενος. Πολυ αγχος εχω ομως, μεχρι εφιαλτες εβλεπα στον υπνο μου χαχα!
Ισως μια βοηθεια να θελα οσον αφορα το στησιμο του. Να τα κανω σωστα απο την αρχη, για να μην τρεχω και δεν φτανω μετα. Aυτο που εχω κανει ως τωρα ειναι να πλυνω πολυ καλα το αμμοχαλικο. Αυριο θα το τοποθετησω μεσα. Εχω ηδη βαλει σε κουβα με νερο, κατι ξυλαρακια και κατι πετρουλες. Αυτα θα τα πλενω μεχρι αχρες της αλλη βδομαδας που θα μου ερθουν και οι ανουμπιες. Την πεμπτη, σκεφτομαι, να το γεμισω με νερο, να βαλω τα ξυλα τις ανουμπιες και τις πετρες και να το βαλω να τρελει με ανθρακα για 3-4 μερες. Μετα θα βγαλω τον ανθρακα, και θα βαλω τα αλλα υλικα του φιλτρου. Μετα να μπολιασω και να βαλω αμεσως το ψαρακι ή να βαλω το ψαρακι πρωτα και μετα να μπολιασω; Νομιζω λιγο-πολυ το ιδιο ειναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω κάτι να διορθώσω, μια χαρά τα έχεις διαβάσει! Αγχώνεσαι μόνο επειδή το πρωτοστήνεις!
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω μια χαρα σε βλεπω.επιτελους
![]() ![]() ![]() υγ την αμμο/χαλικι απο που την πηρες?εμενα χαλαζιακη μου φαινεται,αλλα ισως να κανω και λαθος. |
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμ...σκεφτομουνα να μπολιασω και αμεσως να βαλω το ψαρι ετσι ωστε να αρχισει να δημιουργειται αμμωνια για τα τραφουν τα βακτηρια.
Στις αρχες να ταιζω λιγο ή πολυ τελικα; ...το αμμοχαλικο το πηρα απο ενα καινουργιο μαγαζι στο Π. Φαληρο |
|
||||
|
||||
![]()
το ιδιο ειναι οποτε και να το βαλεις.απλα θελει μετρησεις στην αρχη για να βλεπεις τι γινεται,ωστε αν ανεβασει πολυ αμμωνια να προλαβεις να κανεις οτι πρεπει.μην αγχωνεσαι γιαυτο απο τωρα.ταιζε μια φορα τη μερα για μια βδομαδα και θασαι ενταξει.ετσι κιαλλιως αν δεν πιασει το μπολι και δεις αμμωνια θα πρεπει να ξαναμπολιασεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο ενυδρειου | giannis vih | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 29-06-12 22:19 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-12-10 00:02 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | enzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-10-04 13:32 |