|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν καταφέρω και ξεκολλησω απο το σπίτι για να πάω εκει..χαχαχα υπολογίζω εως αργά απογευματάκι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα προσπαθησω να ερθω οσο πιο νωρις γινεται
|
|
||||
|
||||
![]()
πηγε καποιος για να βαλει τα ταμπελακια?πηγε ο τασος υποθετω
![]() ------------------------- πηγανε τασος και στελιος.σημερα οι κρισεις!πρωτοι θα βγουμε!(ελπιζω ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 05-10-12 στις 11:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντε να μαθουμε και εχω αγχος!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια πολυ ομορφη και καλαισθητη δουλεια!
Καλη επιτυχια!
|
||||
|
||||
![]()
ευχααριστουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Eγω χαρηκα ασχετα αποτελεσματος που καναμε ενα σωστο παρεακι γνωριστηκαμε οι "γνωστοι" "αγνωστοι" και περασαμε πολυ καλα!
Μεσα απο αυτες τις γραμμες θα ηθελα να ευχαριστησω προσωπικα και εναν Μοντατορε ονοματι Γιωργο Κ. ξερει αυτος ξερετε και εσεις! ![]() Ευχαριστω Γιωργαρα εισαι μεγαλη ψυχη! ![]() ![]() Παιδια χαρηκα πολυ που συνεργαστηκαμε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |