|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μα οτι ειναι ετοιμο δε χρειαζεται να ξαναγραφτει, απλα θα μεταφερθει, και αν χρειαζεται να γινει καποιο update ειναι ευκολο (ουσιαστικα αν καταλαβες αυτο που θεωρω σωστο, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ειναι μεταφρασεις ουσιαστικα απο το seriuslyfish η αλλες πηγες που θεωρουμε ολοι εγκυρες εγκυκλοπαιδιες ψαριων).
Νταξει καταλαβαινω πως ζηταω να κανετε μια ακομα -εθελοντικη- δουλεια, και αυτο δεν ακουγεται και τοσο υπεροχο, ομως απο την αλλη πιστευω θα βοηθουσε απιστευτα τη δομη της σελιδας, και φυσικα τους νεους χομπυστες που μας επισκεπτονται και τους παραπεμπουμε με λινκ σε ξενη σελιδα, και φυσικα καποιοι απο αυτους δε γνωριζουν καλα Αγγλικα ωστε να κατσουν να διαβασουν τα προφιλ των ψαριων τους, και φυσικα καποιοι μπορει να γνωριζουν αλλα δεν καθονται να διαβασουν ενα καπως μεγαλο κειμενο σε μια ξενη γλωσσα (οκ πολλοι δε θα διαβασουν ουτε στα Ελληνικα αλλα δεν μπορουμε να τους ανοιξουμε το κεφσαλι και να τους τα βαλουμε μεσα, ας βοηθηθουν ομως οσοι "αξιζει" να βοηθηθουν λιγο παραπανω)
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ενδιαφερον θεμα. Οντως χρειαζεται ατελειωτη δουλεια για κατι τετοιο, αλλα αν μοιραστει καπως αναμεσα σε πολλα ατομα με ορεξη, το αποτελεσμα θα ειναι πολυ σημαντικο για την ενημερωση ολων, αλλα και την τυχη των ψαριων στα ενυδρεια μας.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι μέσα! Αν μαζευτούμε άτομα μπορούμε να το ξεκινήσουμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
νικο ειναι καλη ιδεα και το εχω σκεφτει κιεγω.μαλιστα ειχα ξεκινησει να γραφω σε ενα εξελακι με φωτογραφιες για καθε ψαρι και καποια βασικα χαρακτηριστικα οπως παραμετρους,περιοχες,τροφες κλπ,ξεκινωντας με τα ψαρια που ειχα κρατησει εγω.οντως αν φτιαξουμε απο 10 προφιλ ο καθενας νομιζω θα γινει μια πολυ καλη αρχη.αν συμφωνησουμε σε ενα layout/φορμα για τα προφιλ, ωστε να μπορει καποιος να αναζητησει ευκολα αυτο που ψαχνει (και να μην ειναι χυμα οι πληροφοριες),εγω ειμαι μεσα.τη φορμα ισως μπορει να την υποδειξει καποιος Mod(ο γιωργος η καποιος αλλος) συμφωνα με το πως τη θελει το φορουμ και να τη συμπληρωσουμε με προφιλ σιγα σιγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ ίσως μπορεσω να βοηθήσω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
KAI ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ! (μιλανε ολοι μιλαν και οι κολοι
![]() ![]() Πολυ καλη ιδεα αλλα πραγματι δυσκολο εγχειρημα. Θα χρειαστει αρκετα εμπειρα ατομα. Μπορω πραγματι να κανω αυτουσια μεταφραση απτο seriouslyfish στα αγγλικα ανετοτατα, χωρις καμια προσθηκη ομως μιας και δεν εχω την εμπειρια για κατι τετοιο. Αν με χρειαστητε δηλωνω ενδιαφερον. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται να συμμετέχουν και 50 άτομα! Και με 10 γίνεται η δουλειά!
Μέχρι στιγμής έχουμε: Nick74, Νicpapa, ΠαναγιώτηςCR7, Koυραμπιές! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με προφιλ... | Ηλίας | Greek Aquarist's Boards | 21 | 19-09-09 19:11 |
Μηνυματα επισκεπτων στο προφιλ | netblues | Greek Aquarist's Boards | 28 | 28-09-08 00:18 |
Συγκόληση γωνιακων προφιλ | moogy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 24-03-05 10:38 |