|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
@exelix κιεμενα κατω δεξια μου φαινεται καπως οπως και αριστερα στη βαση της ριζας θα ηθελα κανα φυτο οπως και απτην πισω μερια που ειναι πολυ μπουκωμενο σε αμμο και ξυλο.
@butterfly οχι ρε,τις μπυρες τις πηγα εγω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια απο ψάρια τι θα φέρουμε αυριο?? dimis?? εγώ τα εχοδονς και το φίλτρο που ειπαμε...
ακομα απο οτι κατάλαβα ειναι η acicularis και η moss απο φυτα..και τι αλλο??? 5 παλι εκει αυριο |
|
||||
|
||||
![]()
Τους Ινδιανους θα τους φερω εγω.
Απο φυτα Ινδιανικα εχουμε crypts eleocharis moss pelia μια συκια του rottbea και μια μουσμουλια του Αντωνη που του την ειχε κανει δωρο ο Στελιος. Στο Γουιανας τενελους Βαλλισνερια ? φουρκατα του θειου και στρουμπουλατα ![]() Μια χαρα ειμαστε,εις αυριον λεπον...
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια παιδια.
Ξεκινησατε πολυ δυναμικα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το δευτερο ενυδρειο θα αλλαξει εικονα γιατι τα ξυλα ΔΕΝ καθονται...ΕΠΙΣΗς ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΩ γιατι ενω ειχαμε κανει συμφωνια για να ανεβασουμε φωτο διικες μ στο φορουμ τωρα βλεπω και αλλων μελων
![]() ![]() ![]() καλα ουτε μια φωτο με τον θειο μιμη????? |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλάκια κιτρινόπαιδο!
![]() ![]() Ορίστε και ο Θείος Δημήτρης! ![]() (Ωχ, τι κάνει το πόδι του;;;;;!!!!!!!! Δε θυμάμαι καλά! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστουμε κυρ μοντερατορα μας,τωρα μας εφτιαξες την ημερα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |