|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ στον δικό μου έβαλα μέσα το Fluval 205 που δακρύζει από χθες, τι άλλο θα μου τύχει... ![]() Παίδες μέχρι τι ώρα λέτε περίπου να κάτσουμε;;; |
|
||||
|
||||
![]()
ενα 3ωρο-τετραωρο θα το φαμε...
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά όποιος βρει κάπου limpnophila aquatica-indica τη χτυπάει και τα βρίσκουμε.
Και οποιοσδήποτε δει σε μαγαζί ή έχει μας το λέει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
,ηπως καθαριζες κρεμμυδια εκει κοντα??? θα φερω κι εγω λεκανη |
|
||||
|
||||
![]()
θα φέρω και εγω κουβά..και καμια πετσέτα....!! !
eimastearrwstoi θα φέρω και το ''δικο'' σου .. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα ερθω κατα τις 6-630.ελπιζω να σας προλαβω να βοηθησω κιεγω με τη χοντρη δουλεια.μην πλακωθειτε κ τα ξεπεταξετε σε μια ωρα!ρουφηξτε και λιγο καφε!
![]() ![]() θα κοιταξω και για τη λιμνοφιλα στο δρομο.στελιο αυτη στον ωκεανο ειναι αυτη που θελουμε η οχι;(φωτο παραπισω)αν κ θα ρωτησω κιεκει. ------------------------- σεσιφλορα και αροματικα υπαρχουν στον πειραια.ακουατικα εχει ο ωκεανος αλλα ειναι χαλια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 03-10-12 στις 14:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα να ευχαριστησω εκ μερους ολης της παρεας τον Butterfly που μην μπορωντας να συμμετεχει στην ολη προσπαθεια λόγω φορτου εργασιας εστειλε σημερα 20 ευρω θελοντας με αυτο τον τροπο να ειναι μαζι στην προσπαθεια μας.
Η προσφορα του θα καλυψει της αγορες φυτων της τελευταιας στιγμης. Αγορι και παλι σε ευχαριστουμε...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ήμουν από τους πρώτους (εάν θυμάσαι καλά) που είπα ότι θα λάβω μέρος σε αυτή την ενέργεια. Αλλά με "πούλησε" η δουλειά και δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι ![]() ![]() ![]() Θα προσπαθήσω να παρευρεθώ στην έκθεση, θα το σκάσω από την δουλειά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια βγαλτε πολλες φωτογραφιες να σας θαυμασουμε....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |