|
|
||||
|
||||
![]()
θα γινω πατερας!! (ασχετο)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο!
![]() Παντως ψεμα δεν ειναι καθολου αυτα που προανεφερες. Πολλους εχω δει να τρεχουν ενυδρεια με φωτιστικα γραφειου και λειτουργουν αψογα. Κυριως με ευκολα φυτα, ανουμπιες, moss κλπ. Εγω παντως προτιμω τις ενυδρειακες, μιας και η εμπειρια μου με μη ενυδρειακες λαμπες για καποιες ημερες λογω προβληματος με το ballast, εκανε το ενυδρειο μου να γεμισει αλγη, ενω δεν ειχε ιχνος. Βεβαια, μιλαμε για 22 λιτρα, του οποιου οι συνθηκες μπορουν να αλλαξουν κατευθειαν.
|
||||
|
||||
![]()
επειδή τώρα διάβασα κατι για blackwater...με φωτιστικό γραφείου με φθορισμού λάμπα εισαι άρχοντας...το έχω κάνει αρκετές φορές..αφου δεν υπάρχουν φυτα μην ανυσηχείς καθόλου..και μάλιστα θα δώσει ωραία ατμόσφαιρα ο χαμηλός φωτισμός(αναλογα βεβαια και τι θα βάλλεις) στις γωνίες του ενυδρείου και σε συνδοιασμό με φύλλα ξυλα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 24-09-10 12:19 |
φωτισμος? | modatso82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-04-10 15:24 |
Το 35λιτρο μου ορφανεψε! | strinzis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 31-03-08 22:16 |
Φωτισμος και CO2 | kill_bill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-02-08 00:43 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 30-11-07 13:24 |