|
|
||||
|
||||
![]()
οριστε και οι φωτογραφιες!
αλλαξα παλι το στησιμο του βραχου μιας και τα περισσοτερα κομματια απο δω μεσα θα φυγουν και θα μπουν αλλα στη θεση τους! υ.γ σας εβγαλα και βιντεο αλλα επειδη τα προγραμματα που εχω δεν υποστηριζουν βιντεο τυπου mp4 δεν τα καταφερα να το φτιαξω ετσι οπως ηθελα κι ετσι δεν εχει βιντεο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια που θα παρω καινουρια κομματια βραχου σκεφτομαι να αναβαθμισω και το φως. κατα νου εχω αυτες τις λαμπες http://www.houseofled.gr/enidriaka/t...aquastrip.html
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όντως τα σπάει, μικρό λειτουργικό και τουμπανο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα σκεφτομαι να φτιαξω κι ενα σαμπ! ο εξοπλισμος που εχω μου τρωει πολυ χωρο! ποσα λιτρα πρεπει να ειναι το σαμπ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γύρω στα 40 σε καλύπτει , αλλά και 60 να το κάνεις δεν θα σου πει κανένας τίποτα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
reef led project by AkisK | akisk | Φωτισμός | 19 | 04-04-09 06:09 |
Nano Reef Project, Boyu mt-50 | banik | Nano Reef | 2 | 29-10-08 18:38 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |