|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλουμε αυτά κυρίως:
Παράθεση:
Η νυμφαία παραπάνω είναι του Ωκεανού, ρώτα και για αυτή αν μας τη δίνει. Για το δρομολόγιο άμα δε σε παίρνει κανένας θα σε φορτωθώ εγώ!
|
||||
|
||||
![]()
microsorum pteropus εχει το petcity ρε γμτ και το μεγαλο και το narrow σε καλη κατασταση.αρκει να κατσει η χορηγια.θα σκασω αμα δεν κατσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν σε παρει....ΠΑΡΤΟΝ ΕΣΥ!
![]() Θελουμε τζαμπα Denisonii ρεεεεεεεεεεεεεεεε
|
||||
|
||||
![]()
τον πηρα τωρα.και μου ζητησε τηλεφωνο να με καλεσει αυτος.αμα μου πει μα μου θα το ριξω στην που...νια και θα του πω κριμα,εδω μας κανουν χορηγια τα αλλα καταστηματα κιεσεις ολοκληρο πετσιτυ τιποτα? lol! ελπιζω να πονεσει λιγο
![]() με ωκεανο μιλησα εγω και μου ειχε πει να τον παρω τηλεφωνο το απογευμα χτες αλλα δεν τον πηρα γιατι δεν τους ειδα πολυ θερμους.κατσε να κανω ενα τηλ κιεκει τωρα που το λες,μπας και.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα μου πεις, μέχρι να φτάσει στην 22 σελίδα θα απελπιστεί και θα δεχτεί... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως από το υπόλοιπο φόρουμ που διαβάζει αυτό το θέμα δεν υπάρχει κανείς άλλος που να του περισσεύει κάποιο φυτό από αυτά που μας λείπουν να μας το δανείσει;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μακαρι να το διαβασει.θα τους κανουμε τρελλη διαφημιση.και που να βγουμε και πρωτοι ε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
update
μιλησα με ωκεανο και υδατινο κοσμο. μου ειπε να τον παρω σε δεκα λεπτα να παει να δει τι φυτα εχει και να μου πει.τον βλεπω μεσα αυτον,αρκει ναχει τα φυτα... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πει ΟΚ ο Ωκεανός γράψτο εδώ, πες του ότι θα περάσω, σε καμιά ώρα θα ξεκινήσω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ρε...Τι τζαμπατζηδες ειστε εσεις...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο ωκεανο και υδατινο κοσμο φαγαμε ακυρο.μονο για πωληση ενδιαφερονται...
![]() εχει χαρη που δεν εχουμε χρονο.αλλιως θα σουλεγα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελικα φυτευουμε Πεμπτη? Να βγαλω τα φυτα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Thanks Στέλιο, έχει μιλήσει κανένας στον Ωκεανό για χορηγία;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ο Γιώργος και του τα μάσαγαν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |