|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Το ερώτημα παραμένει. Κυρίως δυσκολεύει το γεγονός πως στον κύβο της dennerle έχω κρεμαστά φώτα (2 Χ 11 watt) και δεν θέλω να κολλήσω οτιδήποτε στο εσωτερικό μέρος από το καπάκι Έχει κανείς καμία ιδέα με ποιον τρόπο μπορώ να αυξήσω τα watt? Νομίζω πως με 10 ακόμη watt θα είμαι οκ, αλλά δε ξέρω σε ποιον προϊόν να καταλήξω Το δεδομένο είναι πως ΔΕΝ θα είναι κάτι που κολλιέται στο καπάκι Αν κάποιος έχει αγοράσει κάτι ανάλογο πχ από ebay... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να χωρεσεις κατι τετιο στο καπακι σου?http://www.ebay.co.uk/itm/F-Aluminiu...item5895f8c7ef
ειναι 10 βαττ και εχει υψηλοτερα PAR ανα watt καταναλωσης απο οτι οι φθορισμου.. εδω το βλεπεις με διαφορετικη ψυχτρα και εδω αναμενο το κιτακι αυτο ειμαι με την ψυχτρα του και το driver βαζεισ το driver σε εν κουτακι για μονωση κανεις και 2 κολησεις ανται και ενα μικρο κοματι πλεξυ και ετοιμος
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση
Σκεφτόμουν κάτι που να βεντουζάρει εσωτερικά στο τζάμι (στο εσωτερικό μέρος στο καπάκι) Αν βάλω αυτό που λες, νομίζω θα χαλάσει η εμφάνιση (καλώς ή κακώς παίζει κι αυτή τον ρόλο της) Αυτό που είχα δει, έχεις καμία ιδέα αν κάνει δουλειά? http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Submer...ht_6529wt_1059
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να το κρεμασεις πανω και αναμεσα απο τα φωτα σου απο την ψυχτρα, θα ειναι αρκετα καλο πιστευω..
εχει καπακι ο κυβος? εψαξα κατι φοτο στο γουγλε και ολα ηταν χωρις καπακι.. αυτην τη ψυχτρα εννοω, οχι την δικιαμου..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γυαλινο, στο ιδιο επιπεδο με το τελος του ενυδρείου (εννοώ δεν εξέχει) Μπορείς να τον δεις εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64842
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας please | panagiwtis1978 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-09-12 22:05 |
τα φωτα σας! | ErnieBall | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 30-03-10 14:26 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας με τον τοιχο | octania246 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 30-04-08 19:09 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |