|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Denisonii 100%.
Aλλιως οτι υπαρχει.......
|
||||
|
||||
![]()
Οι μανζανιτες ειναι στο νερο και μουλιαζουν.Υπαρχουν ξυλα σε οτι μηκος θελουμε.Ειμαστε σιγουροι οτι θελουμε πολυ μακρυα κλαρια?
Εχω απο 10cm εως και 80cm+.Σε ενυδρειο με 80 ποντους μηκος δεν ξερω αν θα μας εξυπηρετησουν τα πολυ μεγαλα κλαρια. Δυστηχως δεν τα καταφερα σημερα να ερθω λογω πολλων ατυχιων.......το αποτελεσμα των οποιων ηταν να τα παρω στο κρανιο και να μπουκετωσω το παρμπριζ....μου...... Γι αυτο σας παρακαλω μην με πιεζετε.....:P:P:P
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θέλω ο,τι θέλει ο Δημήτρης!
![]() Υ.Γ.: Κύριε Bleher σεμνά! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμα θελει ας βγαλει πρωτο ενυδρειο απο αλλο φορουμ και θα δει τι εχει να γινει....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο ελπιζω να εχω τα denisonii...
![]() Ιδωμεν...
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοί φίλοι και συνχομπίστες ζήτω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ σήμερα στο aqua-meeting.
![]() Microsorum pteropus -για δέσιμο στις ρίζες Salvinia natans -επιφάνεια αν θελετε..... Ceratoptheris thalictroides -πίσω Eleocharis viviparia -μπροστά Limnophila indica -μέση Hydrilla verticillata (elodea) -μέση Ακούω γνώμες?
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν μπορούμε να δανειστούμε φυτα απο κατάστημα..για το pteropus πρεπει να εχει η άβυσσος..για ολα τα υπόλοιπα δυστηχώς δεν γνωρίζω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σε πω τι εχουμε εως τωρα και αν δεν βρουμε αυτα θα πορευτουμε με τα δικα μας και αν βρεις χρονο δες μηπως προσεγγιζουμε...
Cryptocoryne ciliata (θεωρητε ινδικη κρυπτ μαζι με την σπιραλις) Difformis bolbitis heteroclita (θα την βρουμε μονο σε επιστημονικες μελετες διοτι δεν ειναι κοινη σε ενυδρεια) Μικροσοριουμ πτεροπους εχουμε και μικρη ποικιλια και μεγαλο φυτο jawa moss pellia elodea (εγκερια) θεωρω οτι θα βρουμε Πτεριδοφυτο Ceratoptheris thalictroides θεωρω οτι θα βρουμε also Λιμωοφυλλα ακουατικα-ιντικα και αυτη θα την βρουμε... Ειναι ευκολα και φθηνα οποτε αν δεν βρουμε παμε περνουμε κανα γλαστρακι Οσο για την Eleocharis viviparia την θεωρω σημαντικη για το στησιμο και δεν παιζει να μας δωσει καποιος,οποτε αν την δειτε σε καταστημα η λιστα παρτε 2-3 γλαστρονια... Ξαμοληθητε,δυο μερες εχουμε...
|
||||
|
||||
![]()
ελεος μαυτα τα ψαρια.δεν εχει ξαναγινει αυτο το πραγμα
![]() ------------------------- την Eleocharis παιζει να την ειδα σημερα στο petcity γλυφαδας.αν και να πω την αληθεια δεν ξερω να ξεχωρισω αν ητανε η viviparia η accicularis. θα κοιταξω να μπορεσω να πεταχτω παλι αυριο,αλλα ειμαι 95% σιγουρος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 01-10-12 στις 23:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |