|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ασε τωρα η πρωτη προσπαθεια!!
![]() ![]() ![]() μπραβο παντως για first timer!! πολυ καλο.ΑΝ ΚΑΙ ποια φυτα προσθεσες τελευταια? στα γρηγορα απο οτι βλεπω το Pogostemon ειναι καινουργιο. Κοιτα δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα οταν τα βαζεις φρεσκα απο το μαγαζι ειναι ολα καλα, μετα θελει πολυ προσπαθεια να μεινει η εικονα που μας εδειξες. Προσοχη στις δοσεις σου με το flourish Και ειδικα με το Potassium. Γνωμη μου ριχνε ενα 10-20% λιγοτερο απο την προτεινομενη δοση, εχεις ευκολα φυτα. Μαθε ποια τρωνε απο τις ριζες περισσότερο και βαλε ταμπλετες. ΟΙ αλγες παραμονευουν. Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!
|
|||
|
|||
![]()
τα λόγια είναι περιττά..................10000000000000 μπράβο, καλή συνέχεια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όντως εξαιρετικοοο! Συγχαρητηρια!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο.. συνέχισε έτσι.
![]() ![]() ![]() Μην βάλεις ΑΟ και CO2 θα έχεις πρόβλημα στο pH |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
btw δεν μου εστειλες για το στησιμο......
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα για πρώτη προσπάθεια, σκέφτομαι για κάτι ανάλογο μόλις μου δωθεί η ευκαιρία..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπορεί να έχει ανεβοκατεβάσματα στο pH Δεν σου έστειλα γιατί δεν πήγα να πάρω πέτρες. |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό αποτέλεσμα, να το χαίρεσαι!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και είμαι πολύ ευχαριστημένος που από ότι κατάλαβα από τις απαντήσεις σας έφτιαξα ένα καλό περιβάλλον για τα ψαράκια μου. Έπειτα μην ξεχνάτε και το γεγονός ότι είχα και καλούς δασκάλους ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Rio 125 Κοινωνικό φυτεμένο. | GoRanZi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 22-02-12 10:58 |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
Juwel record 80 - Κοινωνικό φυτεμένο | etomis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-10-08 00:32 |
Juwel Record 80 - Κοινωνικό Νέο | dimapo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-09-08 13:17 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |