|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
@Immortal Τουλάχιστον χαρίζεις/πουλάς τα guppακια εύκολα ή δυσκολεύεσαι να τα δώσεις; Έχω φτιάξει και εγώ πρόσφατα ενυδρείο με guppies (το ένα είναι ήδη έγκυος, νομίζω το πήρα έτσι) και φοβάμαι μη γίνει χαμός και δεν ξέρω τι να τα κάνω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το να βρεις άτομα που θέλουν να πάρουν είναι εύκολο... Το να κανονίσεις ραντεβού να βρεις σακουλάκια να το θυμηθείς για να πας είναι αρκετά δύσκολο (για μένα). Αλλά δε θέλω να τα δίνω και σε πετ σοπ. Τα περισσότερα παίρνουν τα ψαράκια και ούτε συζήτηση για ανταλλαγή με άλλα ή με κάποιο αναλώσιμο. Κάποια πάλι σου λένε (και κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν) ότι δε μπορούν να δεχτούν ψαράκια από χομπίστα γιατί απλά δεν ξέρουν τι παίζει στο ενυδρείο σου και δε θέλουν να ρισκάρουν ασθένειες... ¶λλα πάλι σου λένε ότι φέρε εσύ τα ψάρια και πάρε ότι θέλεις (τροφές, ψάρια κτλ) αλλά έχουν τόσο άθλιες συνθήκες που τα λυπάσαι τα ζωντανά... Οπότε ψάχνω για το καλύτερο δυνατό...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν κανά εξάμηνο που είχα γκάπυ και γαρίδες μαζί δε πρόσεξα προβλήματα του να τις κυνηγούν για να τις φάνε. Πολλές φορές μάλιστα τσιμπολογούσαν από την ίδια τροφή (τροφή στικ) δίπλα δίπλα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις ενήλικες δεν τις ενοχλούν αλλά γόνο δε βλέπεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου πάντως, τα γκαπις με τις red cherry μια χαρά συμβιώνουν
(Ίσως κάποιοι να διαφωνούν με τη συγκεκριμένη συμβίωση...αλλά νομίζω πως έχει πετύχει στις περισσότερες των περιπτώσεων) Υπάρχουν γεννήσεις και απ τα δυο Θεωρώ πως παίζει ρόλο ότι το έχω κάνει ζούγκλα... ![]() Ίσως να παίζει ρόλο και η τροφή των guppies, αλλά υπάρχουν περισσότεροι έμπειροι από μένα και ίσως κάποιος να το έχει ψάξει περισσότερο!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Δε βλέπω γόνο, βλέπω γόνους και μάλιστα πολλούς
![]() Είναι και ανάλογα το χαρακτήρα των ψαριών, τι να πω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα τότε μάλλον μου βγήκαν αιμοβόρα! Τα ταΐζω δυο φορές τη μέρα και πάλι είμαι σίγουρος ότι έχουν φάει τουλάχιστον 3 γέννες RC... Μάλιστα την τελευταία φορά είχα δει και τη θηλυκιά που κουβάλαγε τα αυγά στα πόδια της καμιά εβδομάδα και μετά τίποτα....
Μπορεί να φταίει που έχω πολλά γκάπι σε λίγο χώρο... Αλλά δε μπορώ να τα διώξω καθώς είναι ακόμα μωρά τα περισσότερα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσο αλατι σε 30λιτρο για να γινει υφαλμυρο? | faceck | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 7 | 16-04-14 23:12 |
Τί ψαράκια προτείνετε για νέο 30λιτρο? | Χριστόφορος Μίχας | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 13-03-10 15:51 |
Ψαρι σε 30λιτρο. | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 09-03-10 20:36 |