|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
o υβριδισμος εχει ως αποτελεσμα το χασιμο του χρωματος..
πιθανον να μην σου αρεσουν καθολου οι απογονοι.. οσον αφορα το να μην εχεις υπερπληθυσμο,δεν παιζει! θα γεμισεις! πολυ ωραιο παντως!
|
||||
|
||||
![]()
Τότε μάλλον θα κρατήσω τις Rili γιατί είδα ότι τα χρώματα των ενηλίκων είναι απίστευτα... Οι RC θα πάνε πίσω με τα guppies.... Τι καημένες , πάνω που απλώθηκαν λιγάκι....
Οπότε μάλλον πάω να πάρω 3-4 ακόμα Rili για να μην έχουν μοναξιές.... |
|
||||
|
||||
![]()
με τα γκαπυ εγω δεν θα τα εβαζα..
ο γονος θα γινεται φαγητο... εκτος αν το φυτεψεις φουλ! που ειναι και το ιδανικο και για τα δυο ειδη!
|
||||
|
||||
![]()
τέρμα φυτεμένο είναι αλλά και πάλι φαγητό γίνεται ο γόνος.... Τα γκάπυ είναι τα μόνα που τους έχω βάλει και μπουκάλα διοξίδιο.... Αλλά που να κρυφτούν οι καημένες γίνεται της κολάσεως εκεί μέσα... Κάθε μήνα χαρίζω και κάθε μήνα με πιο πολλά βρίσκομαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
δωστες τοτε!
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρεις τι ταλαιπωρία είναι να δίνεις 1-1 τα ψαράκια (ή τις γαρίδες) με ραντεβού κάθε φορά ενώ έχεις να διαχειριστείς ένα σπίτι με :
2 κόρες 4 ενυδρεία 1 ινδικό χοιρίδιο 1 σκυλί και 1 πονοκέφαλο? Τώρα που μιλάμε ψάχνω να δώσω μονομαχάκια και πάντα έχω ανοιχτή αγγελία για γκάπι.... Μόνο τα σακουλάκια να βάλεις φτάνει... |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβαινω...
μονο αν δωσεις ολες τις γαριδες μαζι... τι να πω; οτι σε φωτισει ο Θεος! μηπως να κανεις και αλλο ενα γαριδαδικο;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσο αλατι σε 30λιτρο για να γινει υφαλμυρο? | faceck | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 7 | 16-04-14 23:12 |
Τί ψαράκια προτείνετε για νέο 30λιτρο? | Χριστόφορος Μίχας | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 13-03-10 15:51 |
Ψαρι σε 30λιτρο. | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 09-03-10 20:36 |