|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
janickrules στην θέση σου θα έβγαζα τις τσέρυ και θα έβαζα tiger,
![]() αλλιώς μαζί με τσερυ δεν ξέρω τι αλλο μπορείς να βρείς ευκολα διαθέσιμο εδω...εγώ ειχα βάλλει και babaulti καποια στιγμή αλλα εχασαν το χρώμα τους γιατι δεν ξαναβρήκα να ανανεώσω τις αποικίες...!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 15-03-16 στις 11:53 |
|
||||
|
||||
![]()
σοβαρα;
οι τσερυ ειναι ερωτας ρε,δεν βγαινουν! ![]() οι red crystal ειναι δυσκολο ειδος ε; απο πρωσοπικες εμπειριες κανεις;
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε.πλατυ,γιατι.να.βγουν.οι.cherry?
Δεν.ταιριαζουν.μαζι.με.τις.tiger? |
|
||||
|
||||
![]()
ταιριάζουν απλα προσωπικά θα το προτιμούσα species τανκ....να συμβουλεύεστε και αυτο !!!!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29110 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με ψάρια | imichal | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 265 | 03-12-15 17:12 |
Θέματα: Οι γαρίδες μου δεν γεννούν | dinos99 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 83 | 26-02-13 12:57 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |