|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το συγκεκριμένο ενυδρείο, αν στρώσουν λίγο τα φυτά σου θα δείξει πιστεύω ακόμα πιο όμορφο.
Μερικές παρατηρήσεις αν μου επιτρέπεις.. οι Rili υβριδίζουν με τις red cherry και καλό είναι να κρατήσεις ένα μόνο είδος. Η critmass moss που έχεις πάνω στο ξύλο έχει αρκετά σάπια, απομάκρυνε τα και άφησε μόνο τα υγιή, θα αναπτυχθεί και πιο γρήγορα Καλή συνέχεια σσ. πολύ όμορφο υπόστρωμα! γιατί τόσο χαμηλό PH;
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά στο 7ρι στόχευα αλλά μου έπεσε λίγο παραπάνω με το φύλλο που έβαλα... Θα το στρώσω σιγά σιγά στο ουδέτερο...
Το οτι υβριδίζουν θα μου δημιουργήσει προβλήματα? Τα αποτελέσματα του υβριδισμού είναι στείρα? Γιατί αυτό δε με ενοχλεί , δε θέλω να έχω τεράστια παραγωγή γόνου... Αν όμως τίθεται θέμα βιοσιμότητας απογόνων τότε με ενοχλεί... Θα το κάνω αυτό με τη C moss. Την είχα σε άλλο ενυδρείο αλλά πήρε την κάτω βόλτα και έτσι την έβαλα εκεί μήπως και έρθει στα ίσια της... Πόσο ενδυκνειται να είναι τα PH για τα δύο είδη... Γενικά τα Sites δίνουν τεράστιο έυρος (6-8 ) αλλά που είναι το ιδανικό? |
|
||||
|
||||
![]()
o υβριδισμος εχει ως αποτελεσμα το χασιμο του χρωματος..
πιθανον να μην σου αρεσουν καθολου οι απογονοι.. οσον αφορα το να μην εχεις υπερπληθυσμο,δεν παιζει! θα γεμισεις! πολυ ωραιο παντως!
|
||||
|
||||
![]()
Τότε μάλλον θα κρατήσω τις Rili γιατί είδα ότι τα χρώματα των ενηλίκων είναι απίστευτα... Οι RC θα πάνε πίσω με τα guppies.... Τι καημένες , πάνω που απλώθηκαν λιγάκι....
Οπότε μάλλον πάω να πάρω 3-4 ακόμα Rili για να μην έχουν μοναξιές.... |
|
||||
|
||||
![]()
με τα γκαπυ εγω δεν θα τα εβαζα..
ο γονος θα γινεται φαγητο... εκτος αν το φυτεψεις φουλ! που ειναι και το ιδανικο και για τα δυο ειδη!
|
||||
|
||||
![]()
τέρμα φυτεμένο είναι αλλά και πάλι φαγητό γίνεται ο γόνος.... Τα γκάπυ είναι τα μόνα που τους έχω βάλει και μπουκάλα διοξίδιο.... Αλλά που να κρυφτούν οι καημένες γίνεται της κολάσεως εκεί μέσα... Κάθε μήνα χαρίζω και κάθε μήνα με πιο πολλά βρίσκομαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
δωστες τοτε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσο αλατι σε 30λιτρο για να γινει υφαλμυρο? | faceck | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 7 | 16-04-14 23:12 |
Τί ψαράκια προτείνετε για νέο 30λιτρο? | Χριστόφορος Μίχας | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 13-03-10 15:51 |
Ψαρι σε 30λιτρο. | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 09-03-10 20:36 |