|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο το ενυδρειο φιλαρακι! Συγχαρητηρια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μαυρο φοντο οπως ειπαν και τα παιδια θα δειξει καλυτερα!
και αρκετα φυτακια ακομα για να σκεπασουν την ριζα λιγο... καλη συνεχεια |
|
||||
|
||||
![]()
Επιστρέφω με νέες φωτογραφίες!
Φούντωσαν πολύ τα φυτά από την προηγούμενη φορά θα έλεγα. Ακόμα δεν έχω γέννες αλλά περιμένω. Εφοδιάστηκα και με κερατόφυλλο για το γόνο! Τα φυτά πότε θα χρειαστούν κλάδεμα λέτε, δεν έχω κλαδέψει ποτέ ως τώρα κανένα φυτό. Μου λέτε λίγο τι πρέπει να κλαδέψω, πότε, που ακριβώς κλπ; Δεν έχω ιδέα... Επίσης σε κανένα μήνα θα προσθέσω και μερικές (5-6) γαρίδες red cherry! |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάπου κρυμμένη μια μπουκάλα διοξείδιο;!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πολυ ομορφο ενυδρειο. Μπραβο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οτι μεγαλωνει και φτανει στην επιφανεια κλαδευεις χωρις κανενα φοβο.Με ψαλιδι ! Η ceratopteris thalictroides ηδη το θελει!! ------------------------- Αν στεκεται η ριζα βγαλε την πετρα!
Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν! ![]() Δημητρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rottbea : 18-10-12 στις 17:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!συμφωνω με τον φιλο platy για την μαυρη αφισα!(που τις βρισκουμε αυτες τις αφισες γιατι θελω και εγω)
|
|
||||
|
||||
![]()
μαυρο χαρτονι εχει στα βιβλιοπωλεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
96lt με endlers | kostasz87 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 11 | 05-03-13 16:31 |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
96lt Τιγράδικο... | kostasz87 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 26-12-10 13:59 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |