|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο!!! Και όταν μεγαλώσουν τα φυτά, θα δείξει ακόμη καλύτερο!
![]() Στις πληροφορίες του ενυδρείου, μάλλον εννοείς : Ψάρια / ¶λλα είδη: 8 guppies (2 αρσενικά, 6 θηλυκά) ![]() Δύο σχόλια 1. Φωτισμός : Να παρακολουθείς την κατάσταση και τον ρυθμό ανάπτυξης των φυτών σου, ίσως να χρειάζεσαι περισσότερα watt 2. Αλλαγή νερού : Ίσως να πρέπει να αλλάζεις μεγαλύτερη ποσότητα νερού κάθε εβδομάδα (συνήθως 30%) Γενικά όμως είναι πολύ ωραία η εικόνα! ![]() ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!
Ναι έχεις δίκιο, 6 θηλυκά είναι, το διόρθωσα! Όσον αφορά το φωτισμό τα φυτά τα έχω λίγο καιρό (νομίζω λιγότερο από 2 εβδομάδες) και έχουν αναπτυχθεί αρκετά! Λογικά εντάξει είναι πιστεύω, αλλά θα δω και στο μέλλον! Το νερό ίσως να αλλάζω περισσότερη ποσότητα κάθε εβδομάδα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε λίγο καιρό θα βγάζει γκαπάκια με το φτυάρι!! ¶ντε καλορίζικος! Πολύ όμορφο το ενυδρείο! Μου αρέσει και η τσαχπινιά με τη διχρωμία στο χαλίκι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου ,αλλα με χαλαει λιγο ο φοντος,,θα το προτιμούσα μαυρο.
Θα ελεγα να βαλεις κανενα φυτο ακομα και να ειναι ταχείας αναπτύξεις για αρχη για να μην γεμίσεις αλγη . |
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο το ενυδρειο φιλαρακι! Συγχαρητηρια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μαυρο φοντο οπως ειπαν και τα παιδια θα δειξει καλυτερα!
και αρκετα φυτακια ακομα για να σκεπασουν την ριζα λιγο... καλη συνεχεια |
|
||||
|
||||
![]()
Επιστρέφω με νέες φωτογραφίες!
Φούντωσαν πολύ τα φυτά από την προηγούμενη φορά θα έλεγα. Ακόμα δεν έχω γέννες αλλά περιμένω. Εφοδιάστηκα και με κερατόφυλλο για το γόνο! Τα φυτά πότε θα χρειαστούν κλάδεμα λέτε, δεν έχω κλαδέψει ποτέ ως τώρα κανένα φυτό. Μου λέτε λίγο τι πρέπει να κλαδέψω, πότε, που ακριβώς κλπ; Δεν έχω ιδέα... Επίσης σε κανένα μήνα θα προσθέσω και μερικές (5-6) γαρίδες red cherry! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
96lt με endlers | kostasz87 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 11 | 05-03-13 16:31 |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
96lt Τιγράδικο... | kostasz87 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 26-12-10 13:59 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |