|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, θα πάρω ένα μεγαλύτερο λάστιχο και τελείωσε η υπόθεση. Νazgul τα λίτρα που βγάζω είναι σχετικά λίγα, γύρω στα 15-20 αλλάζω κάθε εβδομάδα οπότε δεν είναι πρόβλημα που θα πάει όλο αυτό το νερό που θα βγει ή πως θα μπει. Το θέμα μου από την αρχή ήταν πως μπορώ να βγάζω το νερό χωρίς να ρουφάω και πως θα γίνει να μη μπει κάποιο ψάρι μέσα στο λάστιχο κατά τα βγάλσιμο του νερού, όπως την πάτησα την τελευταία φορά.
Φαντάζεστε να ρουφήξω με το λάστιχο και να μπει το ψάρι μέσα στο στόμα μου; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω λιγα βγαζω, γι'αυτο λεω το ολο θεμα για εμενα ειναι το γεμισμα και οχι το αδειασμα. Εχω μια αντλια της wave που οποτε θελει σηκωνει το νερο και μου εχει σπασει τα νευρα. Θα το λυσω με μια eheim στα κοντα. Για το αδειασμα να βαζεις οπωσδηποτε κατι μπροστα, καλσον ή εστω filter wool. Μην το κανεις ετσι, γιατι τα ψαρακια ειναι περιεργα και πηγαινουν κοντα στο σωληνα.
|
||||
|
||||
![]()
Ενας τροπος καλος ειναι και με αυτο:
![]() http://eshop.carner.gr/index.php?rou...roduct_id=4217 Aρκει να προσαρμοσεις μια σιτα απο εισαγωγη φιλτρου, η ενα προφιλτρο σφουγγαριου που εχουν τα ενυδρειομαγαζα. Βουτας την ακρη του σωληνα μεσα στο νερο, πιεζεις την "φουσκα" 2-3 φορες για να κανεις αντληση, και θα δεις το νερο να τρεχει απο την αλλη πλευρα που θα εχεις σε χαμηλοτερο σημειο. Οταν θελεις να σταματησει η αντληση απλα σηκωνεις την σωληνα να βγει εξω απο το νερο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού με κυκλοφορητή - αντλία | atsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 17-11-11 17:05 |
Αλλαγές νερού με αντλία. | greenjanek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 38 | 22-01-11 05:00 |
Τι αντλία για μεταφορά νερού από δοχείο σε ενυδρείο? | stdev | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 23-07-09 21:09 |
Αλλαγή νερού | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-05-07 12:01 |