|
|
|||
|
|||
![]()
παιδες μην μαλωνεται θα κανουμε πληστιριασμο ξεκινοντας απο ενα 50 ακουω προσφορες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ανουμπιες και κερατοφυλλα δε φυτευονται, αλλα μπορουν να δεθουν με πετονια σε ξυλο η πετρα η σε "κατι"
(η ανουμπια οντως αηδια ειναι, προσφερομαι κι εγω να σε απαλλαξω απ την ασχημια της ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ξερω οτι δεν μπαινουν οι ριζες στην αμμο η το υποστρωμα. και οτι σαπιζουν!!! ειναι ακομα στο γλαστρακι γιατι το αγορασα χθες. περιμενω μια ριζα γιανα το κανω!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον το καλο εγινε και 3 γκαμπινες απο της 8-10 που εχω ειναι πρισμενες και με μαυρες κιλιδες πισω οποτε θα σας βαλω αυριο φοτο γιανα μου πειτε την γνωμη σας!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω γύρω στη βδομάδα και ίσως λίγο παραπάνω 6 γκαπίνες στο ενυδρείο μου με 2 αρσενικά και αυτή τη μαύρη κηλίδα τη βλέπω σε αρκετές γκαπίνες. Όλες είναι εγκυμονούσες πια; Μια όμως είναι με πρησμένη κοιλιά. Οι άλλες έχουν αυτό το μαύρο στίγμα αλλά δε ξέρω ακόμα.
Μήπως ρε παιδιά το μαύρο στίγμα υπάρχει πάντα, και γίνεται πιο έντονο όταν είναι έγκυες; |
|
||||
|
||||
![]()
Σχεδον παντα οι γκαπινες ειναι εγκυες!!
Τα μαυρα στιγματα ειναι τα ματακια των μικρων!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δλδ ρε Γιωργο και κατι αλλες που εχω μεσα και δεν φενονται πρισμενες και αυτες τον φαγαν και γκαστρωθηκαν?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη ψαριων | ellin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 21-01-12 21:19 |
Συνδυασμος ψαριων φυτων | peristerigeo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 28-10-10 18:05 |
αλλαγη ψαριων.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-10-09 23:32 |
μεταφορα ψαριων κ φυτων | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-02-08 21:42 |