|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μητσε αν το χρωμα τους ειναι σαν αυτην την μεσαια (καφε μπεζ) ειμαστε μια χαρα....Καφε θελουμε να ταιριαζουν με φυσικο καφε χαλικακι... Μερικες ακομα ισως να θελαμε... Τασο ετοιμασε και τις δικες σου. Κανονισε να γρατζουνισεις το ενυδρειο που δεν τρεχει ε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τυρφη τελικά δεν εβρήκαμε...
|
|
||||
|
||||
![]() Ρε κανεις δεν εχει μια χουφτα τυρφη να δωσει στον Τασο αυριο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπαμε τη μεγαλη σε πιο μικρες! Τα φυλλα τα εβαλα τωρα αρα μεχρι το βραδυ βουλιαζουν. Θα χρειαστουμε αλλα να μαζεψω? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μητσε εχω εγω λιγη τυρφη(124 γραμμαρια για την ακριβεια).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σε παρω τηλ. Τασουλη πες αυριο κατα τις 11-12 αν θα εισαι σπιτι -και που ειναι αυτο- να περασω να φερω τυρφη-φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι μητσε ειμαστε μια χαρα.....
Ειδικα αν σπασουμε την πετρα και απο αυτην βγαλουμε 1 μεγαλο καλο κομματι και 2-3 μικροτερα ειμαστε οκ!Θελουμε ακομα και τα μικρα-μικρα κομματια που θα προκύψουν απο το σπασιμο,ακομα και αυτα του εκατοστου ωστε να σβησουμε σιγα σιγα τον ογκο στησιματος.
|
||||
|
||||
![]()
να φέρω βαριοπούλα μαζι?>. χαχαχα γιάννη όμορφα..αλλα που μπορούμε να βρεθούμε για να μου την δώσεις?>...
Δημήτρη(dimis) ναι..καλύτερα να γίνει ετσι..για να τρέξει μια μερα το ενυδρείο... |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ρε Τασο αυριο θα σου δωσει το φιλτρο ο Δημητρης.Ε θα σου δωσει και την τυρφη
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι..τώρα που το διάβασα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τυρφη θα φερω εγω καθως και οσα λεπτα κλαρια θελετε σε οτι μηκος θελετε.Να φερω καποιο για δειγμα?Ειναι στο δισκοενυδρειο μου,αν ειναι να ξηλωσω καποιο για δειγμα.
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε μας εσκασες...Φερε ενα για δειγμα στο καφε η απλα στειλε φωτο για να μην παιδεύεσαι...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |