|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή για να βγάζω το νερό από το ενυδρείο θα συνδέσω ένα λάστιχο στην έξοδο της αντλίας, θα τη βουτήξω μέσα στο ενυδρείο, θα το βάλω στη πρίζα και θα βγαίνει το νερό; Αυτό θα κάνω;
Και για να βάλω το νερό θα κάνω την ίδια διαδικασία μόνο που αντί να βάλω την αντλία μέσα στο ενυδρείο θα τη βάλω μέσα στη λεκάνη; Μπορεί οι ερωτήσεις να είναι χαζές αλλά πρώτη φορά θα πάρω κάτι τέτοιο και θα ήθελα να ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί γιατί κάνει και 20 ευρώ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όπως τα λες είναι απλά περίμενε να σου πει κάποιος σίγουρα ποια αντλία χρειάζεσαι και με πόσα λίτρα να κάνει την ώρα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι τιμες "παιζουν"! Ποσα λίτρα εχεις??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μου είναι 96 λίτρα μεικτά και καθαρά γύρω στα 80 νομίζω. Οι διαστάσεις είναι 80x30x40.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη η 600αρα καλη ειναι...αλλα αν παρεις την 1000αρα θα εισαι ακομα καλυτερα! Το ενυδρειο σου ειναι φυτεμενο???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φυτεμένο το έχω με 8 guppies μέσα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι φίλτρανση εχεις?? Ποσα φιλτρα και ποσα λιτρα φιλτραρουν??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού με κυκλοφορητή - αντλία | atsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 17-11-11 17:05 |
Αλλαγές νερού με αντλία. | greenjanek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 38 | 22-01-11 05:00 |
Τι αντλία για μεταφορά νερού από δοχείο σε ενυδρείο? | stdev | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 23-07-09 21:09 |
Αλλαγή νερού | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-05-07 12:01 |