|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ποια διαιρεση δε βγαινει?χρειαζεστε ατομο?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα αν θελεις... Ευπρόσδεκτος!
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη...απο κανα μαγαζί παίζει να δανειστούμε??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίδωμεν...
|
||||
|
||||
![]()
Guys εγώ από αυτά που είπαμε μόνο έναν Echinod. bleheri έχω αλλά μικρό και σε όχι καλή κατάσταση...
Τελικά το δεύτερο θα είναι με τα exodon σίγουρα; |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειμαι ευπροσδεκτος,μεσα ειμαι δεν το συζητω,απτην ομαδα εξαρταται
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξερω κ..φαλιτσα γιατι θες να ερθεις....μόλις ακουσες για μπλεεεχεερ!!..αχαχα εγω δεν εχω κανενα πρόβλημα...αυτα που χρειαζόμαστε προς το παρόν ειναι φυτα..και απο διακοσμητικα λεπτα ξυλα νομίζω...το 2ο ναι ..νομίζω θα ειναι με τα εξοδονς !
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |