|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ριξει μερικα καρυδοτσουφλα εδω και μερικες μερες και μπορω να πω οτι το νερο εχει λιγο σκουρεινει,αλλα το ph ακομα σταθερο.Αν δεις διαφορες σε παραμετρους θα ηθελα να μας πεις αποτελεσματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα δοκιμασω αυριο.λεω να βαλω 3 δοχεια.ενα με σκετο νερο βρυσης,ενα με φυλλα καταπα και ενα με τσοφλια και θα τα αφησω κανα δυο μερες και τα τρια να δω τι γινεται.και θα δοκιμασω και να τα βρασω να δω αν βγαζουν χρωμα.λογικα θα βγαζουνε αλλα δεν ξερω ποσο
![]() το θεμα ειναι στις ποσοτητες στα δυο ειδη.θα πρεπει να δοκιμασω διαφορετικες ποσοτητες τσοφλιων ωστε αν επηρρεαζει το νερο να δω τι ποσοτητα χρειαζεται σε σχεση με τα καταπα,και ποσο γρηγορη δραση εχουνε. @κουραμπιες εσυ που εχεις τις αμυγδαλιες μπορεις να χρησιμοποιησεις και το φλοιο του δεντρου.εχει και αυτος πολλες ευεργετικες ιδιοτητες... βασικα τωρα που το σκεφτομαι,εχω την εντυπωση οτι θα αρεσουνε στις γαριδες πολυ...ισως και να κανω λαθος ομως... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα κλαιει ο μπαμπας μου τα δεντραααα....περαν της πλακας, δεν θα τον χρησιμοποιησω τον φλοιο ομως. Οσο καλο και αν κανει, εχω γενικα μια ευαισθησια οσον αφορα τον φλοιο των δεντρων. Νιωθω οτι τα μαχαιρωνω. Θα αρκεστω στα τσοφλια αν με τις δοκιμες σου βγαλεις συμπερασματα που να ειναι ενθαρυντικα, σε σχεση με alder cones catappa κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ενταξει,δε σου λεω ναρχισεις να πετσοκοβεις το δεντρο
![]() αν δω αποτελεσμα θα σας πω παντως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ αν φιλοξενησει κανεις τον Τσιπ και τον Ντεηλ στο ενυδρειο του μπορει να βαλει και βελανιδια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxaxa
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τα alder cones ειναι ενταξει? θελω να πω οσοι τα χρησιμοποιειτε ειστε σιγουροι οτι δεν ειχατε ποτε καποιο θεμα?
Πχ σε πιο ευαισθητους οργανισμους οπως γαριδες τα εχει χρησιμοποιησει καποιος? Καπου διαβασα πως ειναι λιγο τοξικα. Τα ατομα που το γραφουν τα θεωρω πολυ φερεγγυους χομπυστες αλλα απο την αλλη ολοι μπορει να μεταφερουμε λιγο ραδιο-αρβυλα πειδη διαβασαμε καπου κατι... Οι εμπειρια σας τι εχει δειξει?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξερει κανεις | mpampi19 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 24-02-11 23:56 |
εχει κανεις?? | Πάνος | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 17-02-10 00:30 |
το εχει κανεις ? | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-11-08 22:03 |
Γνωριζει κανεις... | Kotsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 16-12-07 14:37 |