|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο εγινε αλλα με μια ενσταση.Μην εξαπλωνεις αλλο την Vallisneria.
Εχει πιασει σχεδον το μισο ενυδρειο.Στην αρχη ειχες περισσοτερα ειδη φυτων.Τωρα εχεις ποιο λιγα.Τα εχασες η τα αλλαξες? Αν τα εχεις βαλε και αλλο ειδος μεσα να σπαει η μονοτονια. Φιλικα Φιλιππας |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για τα φυτα εχω αφαιρεσει αρκετα απο τα ψηλα και εχω βαλει καποια με πιο χαμηλο υψος ..για να εχουν περισσοτερο φως... ισως οταν βρω να προσθεσω καποιο κοκκινο φυτακι.... αν κοιταξεις απο πανω φαινονται και τα ξυλα που ειναι δεμενα με αυτα τα φυτα οπου σπανε την μονοτονια...ομως στην φοτο δεν φαινονται |
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο το κανες!!! Ζήλεψα τις πολλές σου βαλισνέριες (είσαι και μακρυά για να σου ζήταγα όσες δε θες
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη πολυ ομορφο τοχεις με τις γαριδες!!!Αποκτησαμε και αλλον απο ορεστιαδα ..τον στελιο οποτε μπορει να βρεθουμε απο κοντα ,τηντριτη μπορει να κατεβω
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο γιαννη.Εχουμε ακριβως τα ιδια ψαρια με τις ιδιες γαριδες,
οταν γεννανε οι γαριδες προλαβαινουν να μεγαλωσουν η τα τρωνε τα γκαπυ? Το τελευταιο σεταπ μου αρεσε πολυ |
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρακια εχουν διασταβροθει με γκπαπυ και με εντλερ?
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυξανομαστε...!!! Παράθεση:
Δεν ξερω φιλε, τι να πω...τα εντλερ τα εχω σε αλλο ενυδρειο καμια σχεση με αυτα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω φιλε, τι να πω...τα εντλερ τα εχω σε αλλο ενυδρειο καμια σχεση με αυτα..
ααα ενταξει γιατι τα χρωματα μιαζουν με εντλερ
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
κοινωνικο φυτεμενο | paco | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 65 | 11-10-11 13:24 |
Επιστροφη σε φυτεμενο κοινωνικο... | Konstantin79 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 27-02-11 23:20 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |
aaaooll κοινωνικο φυτεμενο | aaaooll | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 16-03-08 01:38 |