|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ είμαι διατεθειμένος να δώσω και συντεταγμένες για το που βρίσκονται (στο περίπου) αλλά όπως ανέφεραν οι παραπάνω να μην τα @@@@@
|
|
||||
|
||||
![]()
butterfly πολύ χρήσιμο που βρήκες πληροφορίες..αλλα μην αναφέρεις κατι ακομα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να κανω μια ερωτηση? Εψαξα στο ebay, http://www.ebay.co.uk/itm/140-160-Al...71452174389779 σε αυτο το λινκ αναφερει κατω κατω The cones will need to be removed and replaced when they begin to break down, about 4 - 6 weeks.
Αν ισχυει αυτο τοτε...νομιζω οτι δεν πολυσυμφερει. Aπο την αλλη σε αυτο το παλιο τοπικ εδω...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28323 Ο moderator Kostas G. λεει " Όσο για το χρόνο ζωής των κώνων στο ενυδρείο,είναι όσος και ο χρόνος ζωής ενώς ξύλου από την εμπειρία μου με αυτούς...Δεν σαπίζουν...Εγώ έχω κώνους που είναι πάνω από ένα χρόνο σε ενυδρεία μου και δεν δείχνουν την παραμικρή αλλοίωση..." Tελικα τι ισχυει, αν ειναι κατι με μονιμα αποτελεσματα στο πεχα, τις σκληροτητες, πιθανα οξεα κλπ, σαν το μοπανι, θα ηθελα να το δοκιμασω και εγω. |
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω τους ειχα μεσα αρκετο καιρο,τριμηνο σιγουρα δεν ειδα να παθαινουν τιποτα.σιγουρα μετα απο καποιο διαστημα θα σταματησουνε να εχουνε οποιαδηποτε ιδιοτητα ομως(πιθανοτατα σε αυτα τα χρονικα ορια που αναφερει στηη σελιδα που ειδες), οποτε αναγκαστικα τους αντικαθιστας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι παει αναλογα με τον ογκο.και ειναι και διαφορετικα ειδη,προφανως θα εχουνε διαφορετικο ρυθμο απελευθερωσης τανινων,χουμικων κλπ στο νερο.το ξυλο αστο στο ιγκουανα.ουτε εγω θα το εβαζα στα ψαρια.πολυ επικινδυνο.ακομα και με απολυμανση θαναι ρισκο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και εγω δεν νιωθω ανετος δεν θα το βαλω. Θα βρω κατι, με τυρφη καμια ριζα, ισως αμυγδαλια η alder cones και ΑΟ πιστευω θαχω καλο συνδυασμο απο καλα συστατικα, και μειωση πεχα και σκληροτητας. Να δουμε και τι θα δειξουν τα τεστ σου.
[offtopic mode]ΥΓ βαλτε ΣΚΑΙ.... ![]() ![]() μολις εδειξε γυρη συμηδας και πραγματι στα αγγλικα ειπε alder tree, ειχα τις επιφυλαξεις μου αν πραγματι ηταν συμηδα. και πριν εδειχνε γαριδες σαν red cherry ,να αποσυνθετουν ενα σωμα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 28-09-12 στις 23:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Alder cones | platy | Bettas | 12 | 26-12-11 14:00 |
alder cones | sotos+ramona | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 02-12-08 00:36 |