|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
προς ενημερωση και οχι δειχνοντας πως ειμαι καποιος ειχα 10 μονομαχους σε 20λιτρα και κατι λιγοτερα λιτρα απ τους οποιους 10 με τους 4 εκανα επιτυχες αναπαραγωγες...
ενα απ αυτα τα ενυδρεια το μεγαλυτερο 30λιτρα το χω και εδω μεσα (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47385) |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου οι αναπαραγωγες αν ταιριαξει το ζευγαρι με σωστη θερμοκρασια και σε 5 λιτρα μπορει να ειναι επιτυχεις, αυτο δε λεει τιποτα.
Τι ενημερωση? Κι εγω δηλαδη τι να πω? για το ποση λασπη ορυζωνων στην Ασια και ποσα τσιμπιματα απο κουνουπια εχω φαει γαι να μαθω πως ειναι οι βιοτοποι τους?
|
||||
|
||||
![]()
ο καθένας κάνει ότι θέλει στα ενυδρεία του και σίγουρα κάποιος με τις βασικές γνώσεις μπορεί να ξεφύγει λιγο από τα περπατημένα.
όμως ένας αρχάριος πρέπει να ξεκινήσει σωστά για θα κουραστεί και το ψάρι και αυτός στην πορεία. και εγώ καποια στιγμη είχα 40 πλάτυ σε 70 λίτρα, δε θα συμβουλέψω όμως να βάλει πάνω απο 1-2 χαρεμια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για να δουμε αν αντεχει? θα παρει βραβειο ............αν καταφερει να κρατησει ενα ζωντανο πλασματακι σε ενα σφηνοποτηρο ζωντανο? Μη πουμε για κοστος βεβαια και παραπιες γιατι οσο του κοστιζει ενα 20λιτρο το ιδιο σχεδον εχει ενα 60ρι... Αν καποιος ....... να τσιτωσει κατι ας κολοφτιαξει τ αμαξι του, η ας ξεσκισει σε overclocking τη cpu του να νοιωσει ....., δε χρειαζεται να τα κανει ολα αυτα σε ενα ζωντανο πλασμα που δεν του φταιει σε τιποτα. Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]()
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 28-09-12 στις 19:46 Αιτία: μη αποδεκτή |
|
||||
|
||||
![]()
τα περισσότερα τα έδωσα και εγώ και ησύχασα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, με τα ζωοτοκα ειναι μεγαλο προβλημα οι απανωτες γεννες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 28-09-12 στις 17:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος,με τί άλλο??? | jimn | Bettas | 3 | 05-07-10 11:38 |
60 Λίτρα για μονομάχο ερώτηση. | panagiotis265 | Bettas | 7 | 01-09-08 00:03 |
5 λίτρα για μονομάχο | Archon | Bettas | 19 | 30-05-06 22:27 |
άλλο ένα θέμα για βάση ενυδρείου | johnny69 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-04-06 08:56 |
55 λίτρα-2 κόμετ. Τι άλλο ? | asteris | Χρυσόψαρα | 0 | 14-01-05 23:52 |