|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα,καταλαβα..ευχαριστω
![]() νομιζω παντως πως για να φτασει σε φαση να βγαλει τους καρπους και σε μια αξιολογη ποσοτητα,πρεπει να ειναι πολλων ετων το δεντρο και πολυ δυσκολο να γινει σε γλαστρα αυτο,οποτε οντως καλυτερη η επιστροφη στην φυση ,με τα καλαθακια σας και τις γουρουνοπουλες σας,αρκει να μην τα ξεκατινιασετε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σαν λάτρεις της φύσης ,αυτος ειναι και ο βασικός σκοπός....τα λίγα που εχουν μείνει να μην τα ξεπαστρέψουμε απο την μανία μας για απόκτιση περισσότερων.. |
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι κοιτα, αν ειναι να κανεις ζημια αστο καλυτερα μην το κανεις καθολου.γιαυτο εβαλα και το "disclaimer" παραπανω και εβγαλα και το λινκ που εδειχνε που υπαρχουνε(εστω κιαν ητανε στην καστορια).γενικος υπαρχουν δυο τυποι ανθρωπων.αυτοι που θα κοψουνε κλαδια,και αυτοι που θα τα μαζεψουν σκαρφαλωνοντας.προσωπικα ειμαι του σκαρφαλωματος
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλλιώς θα τα ραβδίσουμε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι, μετά τις γουρουνοπούλες θα ανεβαίνετε στα δέντρα... ρε ποιον πάτε να κοροϊδέψετε;! Υπάρχουν κι άλλες δικαιολογίες για να φύγετε από το σπίτι!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ είμαι διατεθειμένος να δώσω και συντεταγμένες για το που βρίσκονται (στο περίπου) αλλά όπως ανέφεραν οι παραπάνω να μην τα @@@@@
|
|
||||
|
||||
![]()
butterfly πολύ χρήσιμο που βρήκες πληροφορίες..αλλα μην αναφέρεις κατι ακομα...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Alder cones | platy | Bettas | 12 | 26-12-11 14:00 |
alder cones | sotos+ramona | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 02-12-08 00:36 |