|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οι βεντουζες την κρατανε αν πιαστουνε σωστα στο ξυλο και βεντουζαρουνε σωστα στο τζαμι.ειχα πιασει τη μεγαλη ριζα που ειχα στο 240λιτρο οταν την πρωτοεβαλα με 2 βεντουζες.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ σε ένα ξύλο αρκετά μεγαλούτσικο, επειδή δε χώραγε σε κουβά το είχα για 3-4 μερες μέσα στη μπανιέρα (ανανέωνα το ζεστο νερό) και όταν το έβαλα μέσα στο ενυδρείο έκανε καμιά εβδομάδα μέχρι να κάτσει.επειδή δεν είχα ακόμα ψάρια μέσα το είχα αφήσει ελεύθερο και περίμενα να κάτσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορείτε να το αφήσετε να επιπλέει.. θα κάνει περισσότερο, αλλα πάλι θα βουλιάξει..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τη δική μου ρίζα η οποία είναι αρκετά μεγάλη. Πήρα δυο πέτρες, έβαλα μια πάνω από τη ρίζα με τέτοιο τρόπο ώστε να την αγκαλιάζει και μια μικρότερη την έβαλα για να κρατάει σταθερή τη μεγάλη να μη κουνηθεί και έτσι έλυσα το πρόβλημά μου. Τώρα και φαίνεται όμορφο (περισσότερο από πριν) και δεν έχω πρόβλημα με τη ρίζα για το πότε να κάθεται στο βυθό με βραστά νερά κλπ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Και για να μην σου φενετε ασχημο δεστο και μετα απο πανω βαλε χαλικια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μουχλα σε ξυλο | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-07-11 23:41 |
Γεννα και Ξυλο!!!! | papanikos | Malawi | 7 | 14-01-11 20:35 |
ξυλο | megle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-03-10 17:03 |
Ξυλο??? | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 25-04-07 12:55 |