|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Μανωλη.Αν και σιγα-σιγα ξεκινησα να ψαχνω για δισκους (δεν βρισκεις ευκολα εδω πανω ) πρεπει πρωτα να αποφασισω για το αν θα βαλω τις ριζες μεσα η οχι. μου φαινεται οτι θα μου αρεζε περισσοτερο με φυτα χαμηλων απαιτησεων παρα με τα ξυλα.( ξερω βεβαια οτι το καλυτερο για τα ψαρακια ειναι οι ριζες κ οχι τα φυτα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς ρίζες ο βασιλιάς είναι χωρίς παλάτι !!!
ps οι ροδοστομοι ανάμεσα στις ρίζες και τα φυτά κάνουν φοβερό κολύμπι
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπέρα
Κάποιο νέο απο το ενυδρείο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το νεο ειναι οτι απο βδομαδα θα μπουνε οι ριζες. εχω ηδη μεσα 4 δισκους γυρω στα 11-14 εκατοστα περιπου και σε ενα 60 λιτρο 2 στα 6-8 εκατοστα και ενα στα 3-5 εκατοστα. αυτα που εχω στο 60 λιτρο φοβαμαι να τα βαλω με τα αλλα γιατι δεν ξερω αν θα προλαβαινουν να φανε. χωρια που τα μικρα τα εχω σε νερο βρυσης και τα μεγαλυτερα σε νερο α/ο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά κυλάει το πράμα....
Δώσε φωτογραφίες στον λαό!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billos95 : 19-11-12 στις 16:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειδα σε βιντεο στο youtube δισκους να αναπαραγονται σε ενυδρειο με αλλους δισκους μαζι. ειπα να δοκιμασω κι εγω αν και οι πιθανοτητες ειναι εις βαρος μου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η παρουσία άλλων δίσκων στο χώρο, ΔΕΝ είναι σε όλες τις περιπτώσεις πρόβλημα... η αλυσίδα των πραγμάτων που παίζουν ρόλο, είναι αρκετά μεγάλη.
Οι φωτογραφίες είναι.... από το δικό σου ενυδρείο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 14-12-03 14:18 |