|
|
|||
|
|||
![]()
Φωτισμο με 8 ωρες εισαι κομπλε...μην πω και 7! Δεκα ειναι πολλες!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω 14 στα δυο και 12 στο τρίτο..
|
||||
|
||||
![]()
βασικα ολα αυτα τα λιπασματα και το co2 για το κερατοφυλο και τους εχινοδωρους τα βαζεις η εχεις σκοπο για κανενα σουπερ φυτεμενο?
Αυτα τα φυτα που λες δε θελουν τοσα λιπασματα (η αντε στη χαση και στη φεξη λιγο flurish αλλα μεχρι εκει). Οχι τιποτε αλλο αλλα υπερφορτωνεις το νερο με ουσιες που δεν καταναλωνονται ------------------------- εσυ ξεφυγες εντελως :P Αφου η μεγαλυτερη φωτοπεριοδος στον πλανητη Γη ειναι 12 ωρες στον ισημερινο, γιατι να κρατας 14? ![]()
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 28-09-12 στις 00:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα η αλλαγη γινεται κατα κυριο λογο γιανα ειναι οικονομικο αλλα το θεμα ειναι να το βλεπω και εγω διοτι ειναι απεναντι απο το σαλονι.
σιγουρα τα λιπασματα ειναι καβαντζα απο προηγουμενο ενυδρειο απλα το καθε ενα μπορει να βαοηθησει αν και ακομα το μοονο που ριχνω ειναι το γενικης. για της 14ωρες πιστευω οτι ειναι υπερβολικο και οτι πιο καλο κανει σε αλγες παρα στα φυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω πρόβλημα με τις άλγες, γιατί παρόλο που έχω μεγάλη φωτοπερίοδο, έχω μικρότερες λάμπες απ ότι πρέπει..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελα μωρε δε φωτοσυνθετει τιποτα τοσες ωρες και δεν ξερυμε μηπως ενοχλει τα ψαρια.
12 ωριτσες που ειναι η φωτοπεριοδος του ισημερινου νομιζω ειναι μια χαρουλα διαφορετικα παμε σε "βιοτοπικο Παρισιου" με ολη του τη φωτορυπανση ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη ψαριων | ellin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 21-01-12 21:19 |
Συνδυασμος ψαριων φυτων | peristerigeo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 28-10-10 18:05 |
αλλαγη ψαριων.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-10-09 23:32 |
μεταφορα ψαριων κ φυτων | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-02-08 21:42 |