|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα εκανε περιπου 20 μέρες. το καταφερα με μία πετρα πάνω απο την ρίζα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε παιδια! φιλε βαλτη σε κουβα με καυτο νερο αστη 2-3 ωρες και θα δεις! θα παει στο πατο με τη μια!
|
||||
|
||||
![]()
εισαι σίγουρος οτι θα χωράει σε κουβά ιγνάτιε...εγώ ξαναλέω..ΔΕΝ γινεται με ολα τα ξυλα τοσο ευκολα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα καταδυτικά βαρίδια κάνουν; Εννοώ αν υπάρχει πρόβλημα να βγάλουν κάποιες ουσίες που να επηρεάζουν φυτά και ψάρια.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο μολυβδο ειναι. Το ξεχνας λογικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ετοιμάζω το γαριδάδικο και το moorwood που πήρα επιπλέει. Έχω βάλει τρεις πετρούλες από πάνω και.... υπομονή.
Το έβαλα πρώτα σε καυτό νερό σε μια λεκάνη μεγάλη, για μια μέρα. Πίστεψα ότι θα ήταν εντάξει αλλά δεν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To ιδανικό είναι να τη βγάλεις από το ενυδρείο και να τη βουτήξεις σε κουβά ή λεκάνη γεμάτη με νερό και κάποιο βαρίδι από πάνω. Και να περιμένεις όσο χρειαστεί (αν θυμάμαι καλά, τα πρώτα ξύλα που πήρα κάναν 1,5 μήνα να βουλιάξουν πλήρως). Εντός ενυδρείου υπάρχει πιθανότητα το ξύλο λόγω άνωσης να σου πετάξει τις πέτρες ή τα βαρίδια σε κάνα τζάμι, με όχι ιδιαίτερα ευχάριστα αποτελέσματα..
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα εβαζα βαρυδι καταδυτικο δεν κανει???
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι λεμε ειναι απο μολυβδο....οτιδηπωτε μεταλλο εκτος τιτανιου αποσοξερω μακρια απτο ενυδρειο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μουχλα σε ξυλο | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-07-11 23:41 |
Γεννα και Ξυλο!!!! | papanikos | Malawi | 7 | 14-01-11 20:35 |
ξυλο | megle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-03-10 17:03 |
Ξυλο??? | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 25-04-07 12:55 |