|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειμαστε άρρωστοι τελικά...!!! χμμμ..πολύ ενδιαφέρον..δεν το είχα υπόψιν μου..μιας και ειμαι και απο κει κάτω,οταν θα ξανακατέβω θα φροντίσω να μάθω..!!! αλλο να αγοράζεις καθε τοσο 200γρ και αλλο να εχεις μια κουτα στο υπογειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω τοχω υποψη μου να κοιταξω αμα ξανακατεβω καμια εκδρομη προς τακει.αν βρεις,πμ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε προσδιορίζετε λίγο το Πελοπόννησος? :P
|
|
||||
|
||||
![]()
θα κατεβεις τον Λουσιο 5 χιλιομετρα απτη δημητσανα,θα στριψεις δεξια 25 βηματα και θα το βρεις
![]() ![]() ![]() τωρα αν θυμαμαι καλα,καπου ειχα δει πως καποιο ειδος alder tree υπαρχει και στο παρκο τριτση(?) αν θυμαμαι καλα. και εχω διαβασει και για παρνηθα. ελπιζω τωρα να μην πλακωσει κοσμος και τα πετσοκοψει ολα.ισως πρεπει να τα βγαλω τα λινκ... κατσε να βαλω και ενα disclaimer τουλαχιστον. ΔΕΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΔΕΝΤΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΡΠΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ! |
|
||||
|
||||
![]()
Το δένδρο είναι το κοινό Σκλήθρο που βλέπουμε δίπλα σε πολλά ποτάμια. Οι καρποί, κώνοι, αν θυμάμαι καλά μαζεύονται το χειμώνα.
http://www.dwdekamhnes.gr/fita/files/alnus.htm
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() υ.γ Καταπληκτικε Γιαννη σε καμια 20 μερες θα χρειαστω κανα δυο χαρεμια entlerιδια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε σεις..δεν κάνουμε καμια μονοήμερη πελοπόννησο προς τέλη οκτώβρη να φάμε σε καμια ταβέρνα και να κάνουμε κανα περίπατο στη φύση να βρούμε τπτ ξύλα,κουκουναράκια,κλπ κλπ? ...αχαχαχα εχω ψηθει!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |