|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν λες για τις τελευταιες που εβαλα(αυτες που τραβηξα εγω) τις ανεβαζω τωρα στο skydrive και θα σου στειλω το λινκ να τις παρεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φτιάξε ενα ενυδρείο με crystal clear οθόνη ,βάλλε μια τετοια αφίσα πισω..γεμισε το νερό και αστο ετσι
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() ------------------------- παντως χωρις πλακα τωρα,αμα πας στο ικεα ριχτους μια ματια,μονο και μονο για το μεγεθος.(τις εχουνε πανακριβες 159 ευρω)αλλα μονο και μονο το μεγεθος τις κανει σχεδον "3d". ειναι σαν να εισαι μεσα ![]() ------------------------- george μην κανεις τον κοπο τωρα,ασε να ξανακοιταξω τις φωτογραφιες μου για να μπορεσω να διαλεξω, γιατι τωρα που τις κοιταω δεν ξερω ποια θελω περισσοτερο ![]() ------------------------- ανεβασα στον ιδιο φακελο 4-5,6 ακομα ![]() ![]() βαζω το λινκ κιεδω αν τις θελει κανεις σε πληρη αναλυση να μπορεσει να τις δει.αν τις θελει κανεις και δεν μπορει να τις κατεβασει απαυτο το λινκ ας μου στειλει ενα πμ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 27-09-12 στις 18:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο για το πανακριβο....και εγω ετσι ελεγα, αλλα αν αναλογιστεις ποσο κανει μια ψηφιακη εκτυπωση τετοιου μεγεθους σε τετοιο χαρτι, και καποια ειναι σε πολυ χοντρο πανι-χαρτι....δεν ειναι και τοσο ακριβο για κατι ετοιμο. Αλλα τα σπανε πραγματικα και εγω θελω να βαλω μια τετοια σπιτι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στείλτε ότι θέλετε σε ΠΜ και θα σας το μετατρέπω στις διαστάσεις που θέλετε.
Καλό θα είναι να έχετε τις εικόνες (όσο μπορείτε) σε υψηλή ανάλυση για να μην αλλοιώνονται κατά την επεξεργασία |
|
||||
|
||||
![]()
νασαι καλα ρε George,οποτε τις ανεβασεις στειλε μου ενα πμ να τις κατεβασω
![]() η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κοιταξει τιμες,αλλα εχω κανα δυο μαγαζια εδω στη γειτονια που θα κοιταξω και ελπιζω να μη μου πιασουνε κ... ετσι κιαλλιως μονο την εκτυπωση θελω,το τελαρο το φτιαχνω και μονος μου.αν και αυτο μαλον ειναι το λιγοτερο... |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις ΠΜ
![]() ![]() ![]() ρίξε μια ματιά και πες μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|