|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν πήγα ρε παιδιά..δεν εχω καθόλου χρόνο...αν θέλετε να κάνω ενα τηλέφωνο ..αλλα δεν νομίζω να τα πάρουμε νωρίτερα απο δευτερα...αν μπορεί καποιος να κάνει νωρίτερα απο μενα ενα τηλ ας κάνει γιατι δεν προλαβαινω
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρες λιγο χρονο Τασο να παρεις ενα τηλ να συννενοηθεις,δεν μας περνει αλλο ο χρονος.
Πρεπει να φιξαρουμε το τι θα στησουμε! Επειδη δεν κοβω να βρισκουμε dwarf puffer η αμεσως επομενη επιλογη ειναι τα odessa barb,ζουν μαζι με του μασκαραδες στον ιδιο χωρο και ποταμο. Σας ακουω... Επισης αν τα εχοδον δεν κατσουν παιζει αφρικη με 4-5 buttikoferi ή hemichromis και στον βυθο 1-2 xenomystus nigri και 1-2 pantodon bucholzi στην επιφανεια...Biotope chad-liberia
|
||||
|
||||
![]()
odessa με maskara +1 απο μενα....
για να δούμε τι θα δούμε με τα εξοδον...αν μου πεί για δευτερα τι να πω? |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να βρουμε καποιον να μας τα φιλοξενησει...
Μιλα και θα το ψαξουμε,επισης ρωτα αν γνωριζει σε τι μεγεθος ειναι τωρα τα ψαρια...
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια ειναι περιπου σε μέγεθος 10εκ αν θυμάμαι καλα (γιατι το συζητήσαμε) ειναι κοπαδάκι των10ατόμων σε ενυδρείο εκτος του καταστήματος...εγω εχω ενα 80λιτρο άδειο,αλλα πάσχω απο φίλτρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλτρο εχουμε και στρωμενο....
Βαλε την γυαλα,βαζω φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
εγινε....!!θα καλέσω αργότερα για να σιγουρέψω το πως και πότε τα ψάρια..και μιλάμε για να δούμε πως θα τα διατηρήσουμε..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |