|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Απο 'δω και πέρα...ας αφησουμε τον φίλο μας karterhs να αποφασίσει! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 26-09-12 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ας αποφασίσει ο φιλος , αλλα απο ανταλακτικα τι γινεται ξερεται ???
Στα eheim υπαρχουν τα παντα και παντου. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα που εγραφα υπερ της TETRA ηταν λογω ποιοτητας! Οσο για τα ανταλλακτικα δεν εχω ιδεα αν υπαρχουν περισσοτερα απ'οτι για την EHEIM , εγω παντως.... αν χρειαστω καποιο ανταλλακτικό για το δικο μου TETRATEC EX-700... ξερω που να το βρω!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οντως απο θεμα ανταλλακτικων το eheim συμφερει περισσοτερο γιατι βρισκεις και στα περιπτερα (τεσπα ακομα και στα παρακμιακα πετσοπ) ενω για αλλες μαρκες ειναι λιγο δυσκολοτερα τα πραγματα.
Βεβαια καλο ειναι ολοι να εχουμε στην καβατζα ενα αξονακι και ενα προπελακι για καθε φιλτρο μας γιατι με μαθηματικη ακριβεια ειναι πραγματα τα οποια χαλανε ΠΑΝΤΑ Σαββατο με το που θα κλεισουν τα μαγαζια ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω παντως σε ενα 2213 εχω εδω και κανα πενταμηνο κολλημενο αξονακι κι ολο ξεχναω να αγορασω ενα καινουργιο (φυσικα Σαββατο βραδυ εσπασε ) ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχχα...αυτο ειναι αυτονόητο! Η γκαντεμια χτυπαει την πόρτα μονο Σαββατα..!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα εχουμε πει σε πολλα θεματα για τα φιλτρα , αν θες τελειως αθορυβο απιστευτα ευχρηστο σε συνδεσμολογιες και καθαριοτητα το Tetra ειναι μονοδρομος χωρης δευτερη σκεψη.
Εγω πολυ παλια που ειχα γλυκα ενυδρεια ειχα 2 ΕΧ700 που αντικατεστησαν τα eheim classic που ειχα και μου χαν σπασει τα νευρα τοσο απο πλευρα λυσιματος οσο και απο καθαρισμα γιατι ειχαν μονο σκετο καδο ενω τα ΕΧ εχουν καλαθια και κανεις την δουλεια σου πολυ πιο ανετα. Γενικος τα ΕΧ ειναι κορυφη και εχουν παρα πολλα πραγματα στην συσκευασια , ρυθμιζομενους σωληνες , βιομπαλες , ενω τα eheim λιγοτερα . http://www.youtube.com/watch?v=O2EIF...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=IgI5vXicWdc Αν μπορεσεις και βρεις το ΕΧ700 μην το σκεφτεσαι καθολου θα χεις το κεφαλακι σου ησυχο και θα σαι πολυ ξεκουραστος στο καθαρισμα το οποιο θα κανεις πολυ αραια , δεν μπουκονουν καθολου ,εγω το καθαριζα μια φορα στους 4 με 5 μηνες και δεν χρειαζοταν !!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο Φιλτρο! | markos6888 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-07-11 19:20 |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |