|
|
|||
|
|||
![]()
Ανάλογα τα λίτρα σου! Για παράδειγμα εγω εχω ενυδρειο 125 λίτρα και το εξωτερικό μου ειναι το TETRAtec EX-700 (700 Λίτρα την ώρα δηλαδή)! Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβο...σαν να μην υπαρχει....και η ποιοτητα κατασκευής ειναι το κάτι άλλο! Αλλα οπως ειπα βγαινει λιγο ακριβουτσικο...γυρω στα 120ευρω...!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δηλαδη αν εξαιρεσουμε τα elite που παιζουν τιμες γνωριμιας ποιο εξωτερικο φιλτρο ειναι πιο φθηνο? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μονο καποια της aquael ειναι φθηνοτερα βασικαα..
![]() ------------------------- Αλλα...να ξερεις φίλος...αυτο το ΤΕΤΡΑtec που σου λεω τα σπαει! Θα εκπλαγείς! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 26-09-12 στις 21:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παλαιοτέρα ο Μιχάλης μελος του ΠΣΦΕ και μοντ εδω ειχε κανει ενα γκαλοπ
Για το πια εταιρία ειχε το καλυτερο φιλτρο ,,,δεν μπορω να βρω το λινκ,,αλλα τα περισσότερα μελη ψηφίσαν το EHEIM. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν λέω οτι η TETRA είναι καλύτερη εταιρία απ'την EHEIM! Και η EHEIM ειναι κορυφαια (ισως η καλυτερη), αλλα αφου όλοι προτεινετε αυτη ειπα κι εγω να προτεινω μια αλλη...ψιλοπαρεξηγημενη αλλα γνωστή απο πολλους εταιρια...με ΚΟΡΥΦΑΙΑ επίσης προϊοντα και ποιότητα κατασκευής! Προσωπικά...πιστευω πως ειναι (σε εξωτερικη φίλτρανση) καλύτερη απο την FLUVAL!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω ενα tetratek ex700 σε ενα 100λιτρο και ενα eheim 2215 στο rio 180.και τα δυο ειναι πολυ καλα φιλτρα.Το eheim ειναι πολυ πιο δυνατο φιλτρο αλλα το tetratek πιο αθορυβο και πιο ευχρηστο.Μπορεις να βρεις πολυ καλα φιλτρα σε πολυ καλες τιμες απο τις αγγελιες εδω.Και τα δυο τα εχω παρει απο αγγελιες συγχομπιστων
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Απο 'δω και πέρα...ας αφησουμε τον φίλο μας karterhs να αποφασίσει! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 26-09-12 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ας αποφασίσει ο φιλος , αλλα απο ανταλακτικα τι γινεται ξερεται ???
Στα eheim υπαρχουν τα παντα και παντου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω που κοιταω σε διαφορα site πιστευω πως θα καταληξω σε eheim.το θεμα ειναι ποιο eheim να παρω..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο Φιλτρο! | markos6888 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-07-11 19:20 |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |