|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω για την απαντηση σου οποτε θα αφυσω ως εχει την φωτοπεριοδο μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου ειπα τι κανω εγω, τωρα η ευκολη λυση που λενε ολοι για τις αλγες ειναι η συσκοτιση.
Πολλες φορες παντως τα νεα ενυδρεια εχουν προβληματα αλγων που μετα εξαφανιζονται. Αν μιλαμε για λιγη αλγη βεβαια δεν ειναι προβλημα φτανει να μην ειναι ανεξελεκτη οποτε μαλλον αισθητικα ισως ειναι. Για αρχη βεβαια σταματας το λιπασμα που ουτως η αλλιως αχρηστο ειναι για το φυτο σου και μετα ολα θα παρουν το δρομο τους.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση
ηδη το λιπασμα πηγε στα υποψιν μιας κ περισσοτερο κακο κανει παρα καλο παντος δν κρυβω τον ενθουσιασμο μου που καθε φορα μαθαινω ολο κ περισσοτερα σχετικα με την λαμπα που εχω να την κρατησω την ιδια η να αρχισω να ψαχνω για καποια με περισσοτερα kelvin? ευχαριστω εκ των προτερων |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, θα σου πω παλι τη δικη μου αποψη αλλα δεν ξερω αν σε παιρνει με τις pl.
Η γνωμη μου ειναι εστω και για τα λιγα ευκολα φυτα πως καλο ειναι να μπαινει μια λαμπα που εχει φασμα καταλληλο για την αναπτυξη τους (οπως πχ ειναι οι παμφθηνες sylvania grolux που βρισκεις στα ηλεκτρολογεια) αλλα δεν ξερω ποσο ευκολα βρισκεις τετοιου ειδους λαμπες σε pl. Πιο πολλα κελβιν παντως δε θες σιγουρα, (πιο πανω ειναι το μπλε) μαλλον πιο λιγα εννωεις...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας...!!! | pantelos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 19-02-11 22:13 |
τα φωτα σας! | ErnieBall | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 30-03-10 14:26 |
τα φωτα σας για τα φωτα μου | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-10 01:05 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |