|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, επίσης κάτι άλλο... Τα tilapia δεν νομίζω να συνυπάρχουν στη φύση με τα congo, ή κάνω λάθος;
Θα έλεγα να πάμε αν είναι σε κάτι που να απεικονίζει έναν πραγματικό Βιότοπο... Και να περιέχει τουλάχιστον δυο είδη ψαριών... Και αν δεν βρούμε ψάρια που να είναι πιο σπάνια ας μείνουμε σε κάτι πιο κοινό αλλά σωστά στημένο... Βέβαια τέτοια ώρα... Την άποψή μου λέω απλά... Στέλιο είπες ότι οι πεταλούδες του Ωκεανού ήταν σε μέτρια κατάσταση; ΥΓ:Sorry για τις πολλές απαντήσεις, πάω για διάβασμα τώρα... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mat8aios τα ειδα ολα ..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι μου φάνηκαν, τωρα αν μας ενδιαφέρουν πραγματικά να πάω και να τις τσεκάρω καλύτερα.
|
||||
|
||||
![]()
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πως θα φτάσετε Με αυτοκίνητο Από Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας-Κορίνθου Από Αττική οδό στην έξοδο 8 (Λαμία). Με προαστιακό σιδηρόδρομο Στάση αποβίβασης Μεταμόρφωση Με ηλεκτρικό τρένο ΗΣΑΠ Σταθμός αποβίβασης Ν. Ηρακλείου και συνδέεται με τοπική συγκοινωνία Νο 1 και Νο 20 και στάση αποβίβασης Εκκλησία Σωτήρος Με Μετρό Συνδυασμός ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) αλλαγή στον σταθμό Νερατζιώτισσας και προαστιακό με αποβίβαση Μεταμόρφωση Με Λεωφορεία Α9 από Χαλκοκονδύλη – αποβίβαση Πλατεία Μεταμόρφωσης Β9 από Χαλκοκονδύλη – αποβίβαση Πλατεία Μεταμόρφωσης 541 από Σταθμό Αμαρουσίου – αποβίβαση Εκκλησία Σωτήρος |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε θα μας πεις τι έγινε τελικά με τα exodon;!
|
||||
|
||||
![]()
δεν πήγα ρε παιδιά..δεν εχω καθόλου χρόνο...αν θέλετε να κάνω ενα τηλέφωνο ..αλλα δεν νομίζω να τα πάρουμε νωρίτερα απο δευτερα...αν μπορεί καποιος να κάνει νωρίτερα απο μενα ενα τηλ ας κάνει γιατι δεν προλαβαινω
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρες λιγο χρονο Τασο να παρεις ενα τηλ να συννενοηθεις,δεν μας περνει αλλο ο χρονος.
Πρεπει να φιξαρουμε το τι θα στησουμε! Επειδη δεν κοβω να βρισκουμε dwarf puffer η αμεσως επομενη επιλογη ειναι τα odessa barb,ζουν μαζι με του μασκαραδες στον ιδιο χωρο και ποταμο. Σας ακουω... Επισης αν τα εχοδον δεν κατσουν παιζει αφρικη με 4-5 buttikoferi ή hemichromis και στον βυθο 1-2 xenomystus nigri και 1-2 pantodon bucholzi στην επιφανεια...Biotope chad-liberia
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |