|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε ας αποφασισουμε...
Βuttikoferi μαζι με ενα κοπαδι Congo tetra σε ποταμισιο φυτεμενο Exodon μοναχα τους σε ψιλοξερακιανο.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ..εγω σας ειπα μαλλον δευτέρα τα ψαρια..δεν εχω μιλησει με αβυσσοθα πρεπει να παω απο κει αυριο το πρωι αλλα και πιο νωρίς να μου πει δεν εχω μεσον να παω να τα παρω ..μας βολεύει?..αλλιώς το γυρνάμε σε κονγκο τετρα.....!!!! κριμα θα ειναι ομως....
|
|
||||
|
||||
![]()
Mε αυτη την προταση ειμαι οκ!!!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ενδιαφερει....http://www.focuswebtv.gr/ondemand.as...oNYWa4jg%3d%3d
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, επίσης κάτι άλλο... Τα tilapia δεν νομίζω να συνυπάρχουν στη φύση με τα congo, ή κάνω λάθος;
Θα έλεγα να πάμε αν είναι σε κάτι που να απεικονίζει έναν πραγματικό Βιότοπο... Και να περιέχει τουλάχιστον δυο είδη ψαριών... Και αν δεν βρούμε ψάρια που να είναι πιο σπάνια ας μείνουμε σε κάτι πιο κοινό αλλά σωστά στημένο... Βέβαια τέτοια ώρα... Την άποψή μου λέω απλά... Στέλιο είπες ότι οι πεταλούδες του Ωκεανού ήταν σε μέτρια κατάσταση; ΥΓ:Sorry για τις πολλές απαντήσεις, πάω για διάβασμα τώρα... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mat8aios τα ειδα ολα ..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι μου φάνηκαν, τωρα αν μας ενδιαφέρουν πραγματικά να πάω και να τις τσεκάρω καλύτερα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |