|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε καλορίζικο! Θα απαντάνε και στο θυροτηλέφωνο;!
|
||||
|
||||
![]()
ωραίος
![]() καλογέμιστο |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια! Ξερω γω, λες να απαντανε;
![]() Παντως εχει πολυ 'τρεξιμο' η δουλεια. Αυτο το επιπλο μου σπασε λιγο τα νευρα για να το φτιαξω. Τουλαχιστον πιστευω να το 'εδεσα' σωστα. Θα χρειαστω τν βοηθεια και του Σπυρου και ολων σας, απο βδομαδα, για το πως θα βαλω τα 'υλικα' μεσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα σημερα το χαλικακι. Κοκκομετρια νομιζω ειναι 1-2mm. Το επλυνα αρκετες φορες, στην αρχη το νερο ηταν παρα πολυ θολο. Τωρα εχει καθαρισει αρκετα, ειναι ελαχιστα πιο θολο απο αυτο του νερου.
Να συνεχισω τα 'μπανια' ή λετε να ειναι οκ; Εκανα και το τεστ με το ακουα φορτε, κανει εναν μικρο θορυβο σαν να βραζει, αλλα δεν αφριζει. Λογικα κανει ε; |
|
|||
|
|||
![]()
Πειτε τπτ βρε παιδια, τωρα χρειαζομαι οσο τπτ αλλο την βοηθεια σας
![]() Τελικα εκανα εγω βλακεια, γιατι κοιτουσα την θολοτητα του νερου σε σχεση με αυτο της βρυσης, σχεδον αμεσως μετα το ανακατεμα που του ειχα κανει. Σημερα που το ξανακοιταξα, ειναι μια χαρα το νερο, απολυτα διαυγες ισως πιο πολυ και απο αυτο της βρυσης. Οποτε ολα οκ. Θελω σιγα-σιγα να μου πειτε πως θα τοποθετησω τα 'υλικα' μεσα. Αυτο που εχω σαν σκεψη ειναι το εξης: Τοποθετω το αμμοχαλικο μεσα και γεμιζω λιγο με νερο Βαζω πετρες-ξυλα-φυτα και γεμιζω με νερο μεχρι απανω Ριχνω αντιχλωριο Βαζω να λειτουργησει για 2-3 μερες το φιλτρο με ανθρακα μονο και αρκετο filter wool Κανω μια αλλαγη νερου 30% και βαζω το ψαρακι Μπολιαζω και κανω μετρησεις καθε μερα ή μερα παραμερα |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ακούγονται!
|
|||
|
|||
![]()
Με ανησυχει το τεστ με το ακουα-φορτε. Κανει καποια αντιδραση οταν το ριχνω στο αμμοχαλικο. Να το βαλω και να κανω μετρησεις ph κλπ ή να κοιταξω να αγορασω αλλο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο ενυδρειου | giannis vih | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 29-06-12 22:19 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-12-10 00:02 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | enzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-10-04 13:32 |